Badminton İl şampiyonu oldular

Çorlu'da düzenlenen 2016-2017 Tekirdağ okul sporları Liseler arası Badminton İl Birinciliği turnuvasına ilk kez katılan Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kızlarda il üçüncüsü

Çerkezköy 9.02.2017 20:08:00 0
Badminton İl şampiyonu oldular

“KIZLARDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK”

 

Okul olarak ilk kez katıldıkları turnuvadan büyük başarı ile döndüklerini kaydeden Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Öğretmenleri Barış Baş ve Selçuk Hazar “ Kız takımımız grup aşamasında Tekirdağ Anadolu Lisesini mağlup etti. Ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesini, Mimar Sinan Çorlu Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini mağlup ederek yarı finale yükseldik. 4 sporcu ile mücadele ettiğimiz bu şampiyonada yarı finalde ise Çorlu Ticaret Meslek Lisesine mağlup olarak ilk üçüncüsü olduk. Yarı finalde mağlup olduğumuz rakibimiz ise Tekirdağ İl birincisi oldu” dediler.

 

“ERKEKLERDE ŞAMPİYON OLDUK”

 

2016-2017 Tekirdağ okul sporları Liseler arası Badminton İl Birinciliği erkekler kategorisinde ise şampiyonluk ipini göğüslediklerini kaydeden  Barış Baş “ Erkeklerde grup aşamasında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesini ve Mimar Sinan Anadolu Lisesini mağlup ederek gruptan bir üst tura lider olarak çıktık. Rakiplerimizi üst üste mağlup ederek yarı finale kadar yükseldik. Yarı finalde de Cemile Yeşil Anadolu Lisesini rahat yenerek finalde grup aşamasında mağlup ettiğimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile eşleştik. Rakibimizi de 3-1 mağlup ederek ilk kez katıldığımız turnuvada şampiyon olduk” dedi.

 

“HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

 

Şampiyon takım olarak erkeklerde Çanakkale’de 3 Mart’ta düzenlenecek olan Badminton Türkiye şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edeceklerini kaydeden Baş “ Bu spor çocuklarımız için çok önemli. Amacımız daha çok öğrenciyi bu sporla tanıştırmaktır. Okul olarak ilk kez katıldığımız turnuvada çok çalışarak il üçüncülüğü ve il birinciliği kazandık. Bugün bunun haklı gururunu yaşıyoruz. 3 Mart tarihinde Çanakkale’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında da Tekirdağ’ı en iyi temsil etmek istiyoruz ” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10