Aynı kavşakta bir kaza daha

İstasyon Mahallesi Gür Sokak ile Üründül Sokağın kesiştiği noktada meydana gelen trafik kazasında 59 UN 921 plakalı aracın şoförü olan Kapaklı Belediyesi Eski Meclis üyesi Ali Bayhan hafif şekilde yara

Kapaklı 10.02.2017 19:50:00 0
Aynı kavşakta bir kaza daha

BİR KİŞİ YARALANDI

 

İstasyon Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Dün akşam saat 17.00 sularında meydana gelen ve iki aracın karıştığı trafik kazası iddiaya göre şu şekilde gelişti; TESKİ’ye ait Suat Gökçe yönetimindeki hizmet aracı, Gür Sokak ile Üründül Sokağın kesiştiği noktada 59 UN 921 plakalı aracın şoförü olan Kapaklı Belediyesi Eski Meclis üyesi Ali Bayhan’ın aracı ile çarpıştı.

 

ARAÇLAR ÇEKİCİ İLE KALDIRILDI

 

Meydana gelen kazada Ali Bayhan çarpışmanın etkisiyle başını cama vururken, olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen trafik ekipleri yaptıkları incelemenin ardından gerekli tutanaklarını tutarak kazaya karışan araçları çekici vasıtasıyla kaza mahallinden kaldırttırdı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

 

Kazaya karışan iki araçta da büyük çaplı maddi hasar oluşurken, Çerkezköy Belediyesine bağlı temizlik işçileri kaza mahalline gelerek araç parçalarını temizlediler. Hastaneye kaldırılan eski Belediye Meclis üyesi Ali Bayhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10