Şampiyon  Çerkezköy Doğanspor  Kupasını aldı 

Tekirdağ Birinci Amatör lig B Grubunda ligin btimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Çerkezköy Doğanspor Pazar günü  ligteki son maçını Veliköy Sahasında düşme hattında bulunan Fevzipaşaspo

12.02.2017 20:21:00 0
Şampiyon  Çerkezköy Doğanspor  Kupasını aldı 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR İLK YARIYI 4-1 ÖNDE KAPADI

 

Veliköy sahasında Pazar günü saat 15.00’te başlayan müsabakaya iki takımda hızlı başladı.Çerkezköy Doğanspor son maçınıda açık ara galibiyetler sonlandırmak için sahaya çıkarken,Fevzipaşaspor’da mutlak laip gelerek ligte kalmak için sahada yerini aldı.Müsabakanın daha ilk dakikalarında Çerkezköy Doğanspor rakip kale önünde gol aramaya başladı ve ilk golünü 9. Dakikada Ahmet Coşkun’un sol çaprazdan kaleyi iyi görerek sert vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.Golden iki dakika sonra Çerkezköy Doğanspor kalesi önünde oluşan karambolden iyi yararlanan Fevzipaşaspor Bahadır ile durumu 1-1 yaptı. Çerkezköy Doğanspor yediği golden sonra yine rakip fevzipaşaspor kalesine gol için yüklenmeye başladı ve  38. Dakikada bir penaltı kazandı.Penaltı atışını Oğuzkan gole çevirdi ve durumu 2-1’e getirdi. 44. Dakikada Ahmet Coşkun yine uzaktan sert vurdu ve durumu 3-1 oldu ilk yarı böyle biteceği tahmin edilirken 45+1’de Anıl durumu 4-1 yaptı ve ilk yarıyı Çerkezköy Doğanspor 4-1 önde kapadı.

 

MAÇI ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR 6-1 KAZANDI

 

Müsabakanın ikinci yarısınada hızlı bir başlangıç yapan Çerkezköy Doğanspor 50. Dakikada Oğuzkan ile farkı 5-1 çıkardı.Beş bir öne geçmenin rahatlığıyla ayağında en fazla top tutan takım olan Çerkezköy Doğanspor rakibinin üzerine devamlı girmeye başladı. Fevzipaşaspor daha fazla gol yememek için orta ve hucum oyuncularıda devamlı defans yapmaya başlamasıyla Çerkezköy Doğanspor’a  fazla gol imkanı vermemek için kapanmaya başladı.Arada atak yapmaya çalışan Fevzipaşaspor’un ataklarını kaleci Alkan rahatlıkla önledi.maçın bitimine sayılı dakşkalar kala 82. Dakikada bu kez sahneye Anıl çıktı ve attığı nefis gol ile durumu 6-1 yaptı ve kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Şampiyon çerkezköy Doğanspor son lig macında sahadan 6-1’lik galibişyetle ayrılırken Fevzipaşaspor’da ikinci amatör lige Çorlu Korespor’un ardından düşen ikinci takım oldu.

 

 KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Çerkezköy Doğanspor birinci ligteki son maçını da  6-1 galibiyetle sonlandırmasının ardından  futbolcular,yöneticiler ve taraftarlarda bvüyük bir sevinç yaşandı. Maçtan sonra kupa töreni düzenlendi ve şampiyon Çerkezköy Doğanspor şampiyonluk Kupasını Tekirdağ Amatör Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ersan Karamehmetoğlu’un elinden aldı.Çerkezköy Doğansporlu oyuncular Şampiyonluk kupasını büyük bir sevinçle kaldırdı ve ardından günün anısına toplu bir fotoğraf çektirdiler.

 

İNANDIK VE BAŞARIYA ULAŞTIK

 

Şampiyonluk kupasını aldıktan sonra konuşan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Sezon başında hedefimizi Süper amatör lige çıkmak için belirledik ve bu nedenle hedefimizin mutlak şampiyonluk olarak belirledi.başarımızın başlıca nedeni inanmaktı ve biz başarılı olacağımıza inandık ve hedefimize ulaştık.Çok mutluyuz.Tüm sporcu kardeşlerimi ve teknik heyetimizi kutluyorum.Ayrıca sezon başından beri bizleri yalnız bırakmayan ve devamlı takımlarını destekleyen taraftarlarımızada çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

ŞAMPİYONLUĞUMUZ AZMİN ZAFERİDİR

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Asbaşkanı Sabri Asbaş’ta, “Çerkezköy Doğanspor’un bu yıl başarılı olması için sezon öncesi yönetim olarak ne yapmamız gerektiğini ve alacağımız futbolcuların takıma yararlı olacak olanların alınması gerektiğini masaya yatırdık ve akıllı transferler yaparak güçlü bir ekip oluşturduk ve lige öyle başlangıç yaptık. Sezon başından beri de maç grafiğine baktığımızda Tekirdağ amatör liglerde en başarılı ekip olduğumuz ortadadır.Yönetim kurulumuz başta olmak üzer futbolcularımız ve teknik heyetimiz lige inanarak hedefi doğrultusunda mücadele verdi ve  başarıyı birlikte yakaladık.Tabiki bu başarımızda taraftarlarımızında hakkını yememek lazım onlarında  desteği bizlere güç kattı. Şampiyonluğumuz azmin zaferidir. Futbolcu kardeşlerimi,teknik  heyetimizi ve taraftarlarımız kutluyorum”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN - Foto / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10