Muratlı İçin Özel Projelerimiz var

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin kongresinde Muratlı esnafı ile bir araya gelen Kadir Albayrak ilçe için özel projeleri olduğunu söyledi.

Muratlı 12.02.2017 20:22:00 0
Muratlı İçin Özel Projelerimiz var

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada Muratlı’nın çok daha güzel hizmetlere ihtiyacı olduğunu ve ilçe için özel projeler hazırladıklarını belirtti. Muratlı’ya yapılan ve yapılacak projeleri aktaran Albayrak kongre gerekçesiyle ilçe esnafıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile Muratlı’yı Büyükşehir Meclisi’nde temsil eden Muratlı Belediye Meclis üyelerinin güzel çalışma ve hizmetlerinden dolayı kutlayıp güzel çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

Üç Milletvekili Katıldı

 

Esnaf odaları ve kuruluşlarının üyelerine önemli katkıları olduğunu faaliyet raporlarından anladıklarını kaydeden Albayrak sözlerini kongrenin hayırlı olması ve 2017 yılının esnafa bol kazanç ve başarı getirmesi dileğiyle tamamladı. Esnaf Odaları ve esnaf kuruluşlarının üyelerine önemli katkıları olduğunu faaliyet raporlarından anlıyoruz.’ Kongrenin hayırlı olmasını ve 2017 yılının esnafımıza bol kazanç ve başarı getirmesini diliyorum” dedi. Öte yandan kongreye AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de katıldı. Kongrede kooperatif başkanı Ali Özyürek ve yönetimi güzel bir ev sahipliği yaptı.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10