Şampiyonluğu doyasıya kutladılar

1.Amatör Lig'i B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Çerkezköy Doğanspor takımı, Çerkezköy'ün sevilen işadamlarından Hayrettin Turlin'in organize ettiği kutlama programında bir araya geldi. P

13.02.2017 20:16:00 0
Şampiyonluğu doyasıya kutladılar

ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADILAR

 

Çerkezköy Doğanspor takımı sezonun son karşılaşmasında Fevzipaşaspor takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki devrede de üstün bir oyun sergileyen Doğanspor takımı müsabakadan 6-1’lik skorla ayrılarak ligi şampiyonlukla tamamlarken, şampiyonluk kupasını da müsabaka sonunda teslim adlı. Şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla doyasıya yaşayan Doğanspor oyuncuları ve teknik heyet, aynı günün akşamı da kendileri için organize edilen kutlama yemeğinde bir araya geldiler.

 

KUTLAMA PROGRAMI ORGANİZE EDİLDİ

 

Çerkezköy’ün sevilen işadamlarından Hayrettin Turlin, 1.Amatör Küme B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Çerkezköy Doğanspor Kulübünü organize ettiği kutlama programında ağırladı. Önceki akşam Pasha Otel’de düzenlenen yemeğe Çerkezköy Doğanspor Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, Asbaşkan Sabri Asbaş, yöneticiler Fikri Güven, Nevzat Kumru, Melih Gedikoğlu, Ali Uluç, Mücahit Özkan, Aykut Akar ile futbolcular ve teknik heyette görevli Sercan Sönmez katıldı.

 

O GRUBUN BİZİMLE ALAKASI YOK

 

Kutlama öncesinde konuşan Çerkezköy Doğanspor Kulübü As Başkanı Sabri Asbaş, Fevzipaşaspor karşılaşmasında Doğanspor takımını desteklemiş gibi görünen bir grubun kendileriyle hiçbir alakası olmadığını ifade ederek, “İşin sonuna geldik ve mutlu sona ulaştık. Fevzipaşaspor maçında bizleri desteklemiş gibi görünen bir grup taraftar arkadaşlarımın sinkaflı sözlerini ben kendime yakıştıramadım. Onların bizimle alakası olmadığını sayın basın mensubu arkadaşlarımın huzurunda bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

 

ÖNÜMÜZDE CİDDİ BİR YOL VAR

 

Kutlama programını tertip eden Hayrettin Turlin’e teşekkür eden Sabri Asbaş, “Hayrettin Turlin arkadaşımıza şahsım ve yönetim kurulum adına özellikle teşekkür ediyorum. Bize bu şampiyonluğu tattıran gururlandıran futbolcu kardeşlerimin hepsine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra önümüzde çok ciddi bir yol var. Süper Amatör daha farklı oluyor ama spor sportmenlik içinde yapılır. Biz böyle biliyoruz ve yıllarca yöneticilik yaptık. Ağabeylerimizden arkadaşlarımızdan öyle gördük ve böyle de devam etmesini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

BİZ HER ZAMAN BİRBİRİMİZE LAZIMIZ

 

Asbaş konuşmasının sonunda ise, “Ben inanıyorum ki Fair Play kupasının da Doğanspor takımına verilmesini arzu ederdim. Federasyon ile bu konu hakkında gerekli görüşmelerimi yapacağım. Hiçbir takımla uğraşmadık, oynamadık. Takım içinde centilmence spor kuralları çerçevesinde mücadele ettik. Fair Play kupasını da almamız gerekiyordu. Siz bu eğlenceyi hak ettiniz. Hepinizin tek tek alnından öpüyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Bu saatten sonra da hakkınızı helal edin. Biz sizlerle devam edeceğiz. Göreceğiz anlaşacağız, gönlümüz sizlerden yana. Biz her zaman birbirimize lazımız” dedi.

 

SENEYE SÜPER AMATÖR DE MÜCADELE EDECEĞİZ

 

Kutlama programını organize eden Hayrettin Turlin, Çerkezköy Doğanspor takımı oyuncularını tek tek kutlayarak, Süper Amatör Lig’de başarılar diledi. Doğanspor Kulübü yöneticilerinden Nevzat Kumru da yaptığı kısa konuşmada yemeği tertip eden Hayrettin Turlin’e teşekkür ederek, “bizlere şampiyonluk sevincini yaşatan tüm futbolcu kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Seneye süper amatörde mücadele edeceğiz ve aynı başarıyı orada da yakalamak adına elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz” diye konuştu.

 

HERKESİN AYAĞINA YÜREĞİNE SAĞLIK

 

Çerkezköy Doğanspor takımının kaptanı Naim Pirinç ise yaptığı konuşmada, “bizleri kutlama programında ağırlayan Hayrettin abimize çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımın yüreğine sağlık güzel bir sezon oldu. Sezon başından beri şampiyon olacağımızı biliyorduk ve onlarda gerekli gayreti gösterdiler. Bizde bunun neticesinde geçen hafta kaybetsek de namağlup şampiyon sayılırız. Herkesin ayağına yüreğine sağlık” açıklamasında bulundu.

 

DOĞANSPOR İKİ BELEDİYE BAŞKANI ÇIKARDI

 

Son olarak konuşan Doğanspor yöneticilerinden Fikri Güven yaptığı açıklamada, “Öncelikle şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Seneye inşallah devamı gelir. Doğanspor futbolcularından Çerkezköy’de iki tane belediye başkanı çıktı. Bunlardan birisi Eski Belediye Başkanı Mehmet Uz ve şimdiki belediye başkanımız Vahap Akay’dır” ifadelerine yer verdi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Yapılan konuşmaların ardından Doğanspor futbolcuları ve kulüp yöneticileri ‘Beyaz Kelepler’ grubunda yer alan Org da Musti, Klarnette Birol Zaman ve Ritimde Ecevit’in çaldığı birbirinden güzel parçalarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10