Facia Yine Teğet Geçti

Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden Metin M., park halindeki araçlara çarptı. Kazanın ardından iki araç kullanılmaz hale gelirken iki araçta da maddi ha

Çerkezköy 18.02.2017 14:34:00 0
Facia Yine Teğet Geçti

DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBETTİ

 

Saat 23.00 sularında meydana gelen trafik kazası iddiaya göre şu şekilde gelişti:Narin Kavşağı’na doğru seyir halinde olan 59 UT 979 plakalı araç sürücüsü Metin M., Gökçe Sokak’tan caddeye çıkmaya çalışan araca çarpmamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç sürücüsü Metin M., direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında park halinde olan plakası alınamayan bir araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle park halinde olan iki araç daha zarar gördü. Kazanın ardından araç yolu trafiğe kapatılırken, kaza mahalline itfaiye ekipleri de sevk edildi. Araçlardan birisi LPG’li olduğu için itfaiye ekipleri uzun süre çalışma yaparak olası bir faciayı da önlemiş oldular.

 

AYDINLATMA DİREĞİ YAN YATTI

Kazanın ardından park halinde ki aracın aydınlatma direğine vurmasıyla yaya kaldırımında da güvenlik önlemleri alındı. Trafik ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından kazaya karışan araçların çekici vasıtasıyla kaza mahallinden kaldırılmasının ardından araç yolu yeniden trafiğe açıldı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, iki araç kullanılmaz hale geldi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

BİR HAFTADA İKİNCİ VAKA

 

Öte yandan mazot ve benzin fiyatlarına gelen fahiş zamlar sonrası LPG’li araç kullanıcısı her geçen gün artarken kazaya karışan LPG’li araç sayısında da gözle görülür bir artış var. Geçen hafta Çerkezköy – Kapaklı yolu buzlanınca da kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü Yalçın Çakır sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılmış, LPG’li araçtaki sızıntı da paniğe yol açarken kısa sürede önlem alınmıştı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10