Morgil 1911'in yeni teknik patronu oldu

Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor'un formasını terleten Emre Morgil, Soner Çelik'ten boşalan Teknik Direktörlüğü görevine getirildi. Takımla birlikte Salı günü ilk idmanını gerç

22.02.2017 20:53:00 0
Morgil 1911

YENİ TEKNİK PATRON EMRE MORGİL OLDU

 

1911 Çerkezköyspor yönetimi Yüksel Ersan ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük görevine yardımcı antrenör Soner Çelik getirilmişti. Pazar günü Çorlu Kültürspor ile 2-2 biten karşılaşmanın ardından istifa kararı alan Soner Çelik, takımdan ayrılırken, yerine geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor formasını terleten Emre Morgil getirildi.

 

İDMANLAR NEŞELİ GEÇİYOR

 

Takımın yeni hocası Emre Morgil hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “geçen sezon kadromuzda bulunan ve müsabakalarda ki özverili oyunu ile adından sıkça söz ettiren Emre Morgil ile teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardık. Takımla birlikte Salı günü ilk idmanlara başlayan yeni hocamız takımla çabuk kaynaştığı ve idmanlar çok neşeli geçiyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum ve bu sene inşallah ligi şampiyon olarak tamamlayacağız” dedi.

 

UEFA MÜSABAKASINDA DA BOY GÖSTERDİ

 

Geçtiğimiz sezon 1911 formasını terleten 1984 doğumlu Emre Morgil profesyonel futbol hayatına Tavşancılspor ile başlarken, sırasıyla Göztepe, Petkimspor takımlarında forma giyen Emre Morgil Kayseri Erciyesspor’a transfer oldu. Kayseri Erciyesspor formasıyla UEFA müsabakalarında boy gösteren Morgil, kariyerine Gölcükspor, Orhangazispor, Turanspor, Gebze Sultan Orhanspor, Körfez Belediye Hereke Yıldızspor takımlarıyla devam etti. Tecrübeli oyuncu son olarak Alaçatıspor Kulübü formasını giydi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10