Albayrak Mesaiye Çerkezköy'den Başladı

Hemen hemen her gün mesaisine farklı bir ilçede başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dün de Çerkezköy'e geldi. Sabah namazını Merkez Osmanlı Camii'de Esnaf ve Sanatkarl

Çerkezköy 22.02.2017 21:04:00 0
Albayrak Mesaiye Çerkezköy

BİRLİKTE KAHVALTI YAPTILAR

 

Köşem Mevkii’nde bulunan bir kıraathanede düzenlenen kahvaltıya Kadir Albayrak’ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı ve mahalle sakinleri katıldı. Mahallelinin sıkıntılarını dinleyen Kadir Albayrak daha sonra Başkan Akay ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

ÇALIŞMALARI GEZDİ

 

TESKİ tarafından yürütüleniçme suyu isale hattındaki çalışmalar hakkında bilgi alan veÇerkezköy Kent Park Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Albayrak, Çerkezköy Belediyesi Binası ve Çerkezköy Örnek Sokak projesi olan Özcan Sokak çalışmaları ile ilgili deBelediye Başkanı Vahap Akay’dan bilgi aldı. Albayrak daha sonra ayağına çizmelerini giyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 6 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile ıslah çalışmaları devam eden Kavakdere’de incelemelerde bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10