Akay:Senanur da gururumuz oldu

Antalya Belek'te geçtiğimiz hafta 46 ülkeden bin 560 sporcunun katılımı ile yapılan 4. Uluslararası Türkiye Taekwondo şampiyonasında  29 kiloda Avrupa 3'ncüsü olan ve bu şampiyonada aldığÄ?

Çerkezköy 23.02.2017 19:18:00 0
 Akay:Senanur da gururumuz oldu

BİLAL GÜZEL ŞAMPİYONA KAKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyarette yapılan şampiyona hakkında bilgi veren antrenör Bilal Güzel, ‘’Antalya Belek’te geçtiğimiz hafta yaklaşık bir hafta süren 4. Uluslararası Açık Taekwondo Şampiyonasında 46 ülke toplamda bin 560 sporcu ile katıldı.Çok heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda rakiplerini yenen ve son maçında birinciliği ve ikinciliği sayı farkı ile kaybeden  sporcumuz Senanur  Kepenek Avrupa 3’ncüsü oldu ve  elde ettiği bu başarısıyla da Milli sporcu oldu.Bundan böyle yapılacak şampiyonalarda ablası Kübra Kepenek ile birlikte Milli takımda yer alarak ülkemizi temsil edecekler.Temennimiz bu iki sporcumuzun da olimpiyatlarda başarılı olmasıdır.”dedi.

 

KÜBRA ŞANSIZLIĞI NEDENİYLE ELENDİ

 

Bilal Güzel, Kübra’nın şampiyonadaki ilk maçında 2 sayı farkla güçlü Rus rakibine 13-11 şansızlığı nedeniyle yenilerek elendiğini, ancak müsabakada gösterdiği mücadelenin büyük bir takdir gördüğünü, bundan sonra yapılacak şampiyonalarda 3 Türkiye şampiyonluğu bulunan Kübra’dan da madalya beklediklerini söyledi.

 

OKULLAR ARASI SEÇME MÜSABAKALARINDA DA DERECE YAPACAKLARINA İNANIYORUM

 

Güzel, “Hafta Sonu Tekirdağ’da yapılacak olan  okullararası  Türkiye Taekwondo seçmeleri müsabakalarında Kübra ve Senanur’un başarılı olacaklarına inancım tam.Bu iki Milli sporcumuzun da iki ay sonra yapılacak olan olimpiyatlara katılarak ilçemizi,ilimizi ve ülkemizi en iyi temsil ederek kategorilerinde ilk üçe gireceğine de inanıyorum. Çünkü iki sporcumuzd a çok azimli ve geleceği parlak sporcularımız.” diye konuştu.

 

KÜBRA VE SENANUR’UN ŞAMPİYONLUKLARINDA SİZİN EMEĞİNİZ VAR

 

Başkan Akay’ın gerek Kübra gerekse Senanur’un elde etmiş olduğu şampiyonluklarda emeğinin çok büyük olduğunu söyleyen Güzel, ‘’Çünkü sizler her zaman onların başarılı olması için gereken katkıyı ve desteği sağlıyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek  azdır. Spora ve sporcuya verdiğiniz destekle ilçemizde sporun her geçen gün daha iyi yerlere geldiğini görüyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

İNŞALLAH OLİMPİYATLARDA DA MADALYA ALIRSINIZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Bu güzel kızlarımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Onların çok daha başarılı olacaklarına Avrupa ve dünya şampiyonu olacaklarına inanıyorum. Senanur kızımızın da Avrupa 3’ncüsü olmasından son derece mutluluk duyduk. İnşallah olimpiyatlarda da madalya alırsınız. Temennimiz  bu yönde. Taekwondo sporunda ilçemizin sembolü olan bu kızlarımızın kendi spor dallarında bölgemizde daha iyi yerlere gelmesi yönünde de örnek teşkil ettiğine inanıyor ve Avrupa 3’ncüsü olan Senanur’u tebrik ediyorum.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Vahap Akay, Senanur’u altınla ödüllendirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10