Kömürköylüler kahvaltıda buluştu

Kapaklı Kömürköylüler Derneği üyeleri Pazar günü saat 13:30'da kahvaltı programında bir araya geldi.

Kapaklı 27.02.2017 20:44:00 0
Kömürköylüler kahvaltıda buluştu

Dernek lokalinde düzenlenen Kömürköylüler  Dayanışma Kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç, belediye meclisi üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri,muhtarlar,STK temsilcileri, dernek üyeleri ve Kömürköylü vatandaşlar katıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRECEKTİR

 

Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seygi Özgerçek, kahvaltı programında yaptığı konuşmasında, ‘’Bugün birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın güzel bir örneği olarak kahvaltı programı düzenledik. Teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Derneği kurarken söylemiş olduğumuz bir şey vardı. Yeter ki biz birlik, beraberlik içinde olalım. Bu birlik ve beraberlik sonunda başarıyı, dayanışmayı getirecektir. Kapaklı’da bir güç olduğumuzu da herkes görecektir.” ifadelerini kullandı.

 

ORGANİZASYONLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRİYOR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise kahvaltı programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, ‘’Bu gibi organizasyonların birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesi için önemli olduğunu düşünüyorum. Hemşeri dernekleri birlik ve beraberliğin güçlenmesinde büyük katkı sağlamaktadır.Aynı zamanda bulundukları yerlere o yerin kalkınmasında da büyük rol oynamaktadırlar.Bu nedenle bu organizasyonların sık sık gerçekleşmesi aynı zamanda insanların birbirleriyle daha sıcak ilişkiler içinde olmasını sağlamaktadır.”dedi.

 

DERNE YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

 

Programda konuşan bir diğer isim Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ise, ‘’Bu ortam sizin ne kadar çok sevildiğinizi gösterir. İnşallah daha nice güzel organizasyonlarda buluşuruz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen dernek yönetimini tebrik ediyorum.” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10