Cinsel İstismara İki Tutuklama

Kapaklı'da evden kaçtıktan sonra iki kişinin cinsel istismarına uğradığını iddia eden 17 yaşındaki genç kız Emniyet'i harekete geçirdi. İki kişi tutuklanırken cezaevine sevk esnasında

Kapaklı 27.02.2017 21:03:00 0
Cinsel İstismara İki Tutuklama

Kapaklı’da meydana gelen 17 yaşındaki genç kıza cinsel istismar olayının ardından yakalanan E.M. ile Ö.A., önceki gece çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kapaklı’da ikamet eden ve ismi gizli tutulan 17 yaşındaki genç kızın kısa bir süre önce evinden kaçtığı belirtilirken, ailesinin de emniyet güçlerine giderek kayıp başvurusunda bulundukları öğrenildi. Genç kızın evden kaçtıktan sonra iddiaya göre Kapaklı’da bulunan bir gece kulübüne giderek çalışmak istediği ifade edildi.

 

KAPAKLI EMNİYETİ’NE TESLİM EDİLDİ

 

Çalışma umuduyla gittiği işyerinde iki kişiyle tanışan genç kız, olaydan birkaç gün sonra fuhuşa zorlandığını iddia ederek Çerkezköy Gazi Polis Merkezi’ne başvurduğu öğrenildi. Cuma günü karakola gelen genç kızın ailesinin yaptığı kayıp başvurusundan dolayı Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından arandığı tespit edilerek, Kapaklı Emniyeti’ne teslim edildi.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Kapaklı Emniyeti’nde ifadesi alınan genç kızın 24 yaşındaki Ö.B. isimli şahıs ile kendi rızasıyla birlikte olduğu ancak E.M. ve Ö.A.’nın kendisine zorla fuhuş yaptırdıklarını ifade etmesi üzerine ekipler alarma geçti. Kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alınan şahıslardan Ö.B. serbest kalırken, E.M. ile Ö.A., emniyetteki ifadelerinin ardından dün akşam saat 20.30 sularında Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildiler.

 

BASIN MENSUBUNA SALDIRDILAR

 

Savcılık sorgularının ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen E.M. ile Ö.A., yaklaşık iki saatlik duruşmanın ardından tutuklu yargılanmalarına karar verildi. Şahıslar adliyeden çıkarıldıkları esnada kendilerini görüntülemek isteyen basın mensubuna suçsuz olduklarını belirterek, hem hakaret ettiler hem de saldırmaya çalıştılar. Zanlılar ekip arabasına bindirilerek cezaevine götürüldüler.

 

DAHA ÖNCE DE EVDEN KAÇMIŞ

 

Diğer yandan 17 yaşındaki genç kız ailesine teslim edilirken, daha önce de birkaç kez evden kaçtığı ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10