Bariyerlere çarparak yan yattı

Çerkezköy İstanbul TEM otoyolunda meydana gelen kazada sürücü Necati Yıldız'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR yan yattı. TIR şoförü ambulansla Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılır

Çerkezköy 4.03.2017 17:58:00 0
Bariyerlere çarparak yan yattı

BARİYERLERE ÇARPARAK YAN YATTI

 

Cumartesi günü saat 15.30 sularında meydana gelen kazada tutkal yapımında kullanıldığı iddia edilen kimyasal madde yüklü TIR yan yattı. Çerkezköy İstanbul otobanının sekizinci kilometresinde meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Çerkezköy’den İstanbul istikametine seyir halinde olan Necati Yıldız’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle 34 EM 6140 plakalı TIR bariyerlere çarparak yan yattı.

 

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kazanın ardından TIR metrelerce sürüklenirken, dorsesinde yüklü olan ve içinde de tutkal yapımında kullanıldığı iddia edilen kimyasal madde, delinen konteynırdan boşalmaya başladı. Olay yerine kısa sürede intikal eden Çerkezköy 112 Sağlık ekipleri yaralı şoför Necati Yıldız’a ilk müdahalede bulunarak, Silivri 112 Sağlık ekiplerine teslim ettiler. Yaralı şoför Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FACİAYA RAMAK KALDI

 

Meydana gelen kazada konteynırdaki kimyasal madde orta refüje dökülürken, şans eseri yola dökülmemesi olası bir faciayı da önlemiş oldu. Kaza mahalline intikal eden Trafik Polisleri ile Karayolları görevlileri yol üzerinde gerekli tedbirleri alırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 5 itfaiye ekibi de orta refüje boşalan kimyasal maddeyi temizlemek için çalışma başlattı.

 

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU KALDIRILDI

 

Yan yatan TIR itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kaza mahallinden kaldırılırken, kontrollü olarak sağlanan trafik akışı da normal seyrine döndü.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN – Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10