Kapaklıspor Çorlu Gençlerbirliğispor'a puan kaptırdı 

Tekirdağ Süper amatör ligte şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde düşme hattından kurtulma mücadelesi  veren Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaÅ?

7.03.2017 19:46:00 0
Kapaklıspor Çorlu Gençlerbirliğispor

Müsabakaya iki takım da mutlak galibiyet için hızlı başladı.İki takım da üç puan almak için sergiledikleri oyunlarıyla göz doldururken yakaladıkları pozisyonların bir çoğunu da gole çeviremedi ve karşılıklı atılan goller ile müsabaka 1-1 sona erdi. Şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor puanını 38’e yükseltirken, şampiyonluk yarışından da uzaklaşmaya başladı. Çorlu Gençlerbirlispor güçlü rakibi karşısında elde ettiği beraberlik ile puanını 14’e çıkarırken önümüzdeki haftalarda ligte kalma yönünde umut verdiği gözlemlendi.

 

FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

 

Maç sonunda açıklama yapan Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, “Mutlak galip geleceğimiz karşılaşmadan bir puanla ayrıldık. Düşme hattında bulunan ve ligte kalma mücadelesi yapan Çorlu Gençlerbirliğispor tahminimizden daha diri ve puan almak için de bir o kadar iyi mücadele sergiledi. Müsabakanın büyük bölümünde üstün bir futbol sergilememize rağmen galip gelemedik.   Yakaladığımız birçok fırsatları da  değerlendiremedik. Ancak daha her şey bitmiş değil. Şuanda lider 1911 Çerkezköyspor ile aramızdaki puan farkı 6’ya çıktı. Ama ligin bitimine daha haftalar var ve üç puan sistemi bir anda her şeyi değiştirebiliyor. Yine de futbolcularımızı iyi mücadeleleri nedeniyle tebrik ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10