Taşıyıcılar Kooperatifi kongreye gidiyor

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, 1 Nisan 2017 tarihinde olağan kongreye gideceklerini açıkladı.

Çerkezköy 7.03.2017 19:52:00 0
Taşıyıcılar Kooperatifi kongreye gidiyor

ARAT VE ÇAVUŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz  Arat kongrede yeniden aday olacağını açıklarken, Kooperatif üyelerinden Akın Çavuş’un da aday olacağını söyledi. Başkan Arat, “Aslında kongremize daha bir yıl var. Ancak bazı kooperatif üyelerinden gelen talep üzerine yönetim kurulu olarak erken kongre kararı aldık ve kongremizi 1 Nisan tarihinde yapmayı kararlaştırdık. Biz bu güne kadar seçimden kaçmadık ve kaçmıyoruz.Erken kongre kararı almamızın nedeni de bu.’’ dedi.Geçen yıl yapılan 18. genel kurul toplantısında 4. kez güven tazeleyerek başkanlığa seçildiğini de belirten Yılmaz Arat, aradan geçen bir yıllık süre sonunda erken kongre yapılması için gelen talep karşısında da kongreden kaçmadıklarını ve erken kongre kararı alarak 1 Nisan Cumartesi günü Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda seçime gideceklerini belirtti.

 

KONGREMİZ DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE YAPILACAK

 

“Kooperatifimizin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulumuzla birlikte canla başla özverili bir şekilde çalışma yapıyoruz.’’ diyen Başkan Yılmaz Arat, ‘’Göreve ilk geldiğim yıldan bu güne kadar da kooperatifimizin hem daha iyi yerlere gelmesi için, hem mal varlığı hem de üyelerimize daha çok iş imkanı sağlamak için yaptığımız tüm çalışmalarımız ortada.1 Nisan tarihinde yapılacak olan kongrede de üyelerimizin yeniden teveccühlerini şahsım ve ekibim adına kullanmaları halinde halihazırdaki projelerimizi hayata geçirerek kooperatifimizin çok daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağımızın da bilinmesini istiyorum. Elbette bu bir yarıştır adaylar çıkacak. Adayların çıkması da normaldir. Hiç kimseyi küstürmeden ve kırmadan önceki kongrelerimizde olduğu gibi bu kongremizin de demokratik bir şekilde yapılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz kooperatif olarak büyük ve saygın bir aileyiz. Yönetim kurulumuz her zaman üyelerimizle birlik ve beraberlik içindedir.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10