8 Mart'ın Gülen Yüzü

8 Mart Dünya Emekçiler Günü'nün eğlence ayağını Çerkezköy Belediyesi üstlendi. Konuşmalardan hayli arınan etkinlikte Çerkezköylü kadınlar gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy 9.03.2017 20:21:00 0
8 Mart

Çerkezköy Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile Beylice Düğün Salonu’nda kadınlara yönelik eğlence programı düzenledi. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı programda Çerkezköylü kadınlar canlı müzik eşliğinde keyifli saatler yaşadı. Gecede belediye tarafından çekiliş düzenlenirken birçok hediye sahiplerini buldu. Kadınlara günün anısına karanfil verildi. Program için Veliköy ve KızılpınarMahalleleri’nden ücretsiz otobüsler tahsis edilip program sonrası da kadınlar mahallelerine geri götürüldü.

 

BAYRAM ASIL PİSTTE KONUŞTU

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram açış konuşmasında günün tarihinden bahsederek tüm kadınların gününü kutladı. Belediye olarak böyle bir programa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtenBayram, Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Ardından eğlence programının başlangıcını yapmak için sahneye çıktı ve kadınlarla müzik eşliğinde oynadı.

 

AKAY TELEFONLA BAĞLANDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay şehir dışında olması nedeniyle programa katılamazken konuşmasını telefon marifetiyle yaptı. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Akay, “Böylesine anlamlı bir günde sizlerle bu anı paylaşmak mutluluk ve onur verici. Etkinliğimize katılım gösteren tüm kadınlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hayatımızın her anını süsleyen, her anına güzellik katan, her anını değerlendiren, toplumun her kesiminde değer ve karşılık bulan ülkemizin çok değerli kadınlarını yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

HEM EĞLENDİLER HEM YARIŞTILAR

 

Her yöreden çalınan canlı müziklerle oyunların oynandığı eğlence programında konuklar unutamayacakları bir gün yaşadı. Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay’ın da katıldığı programın ilerleyen saatlerinde hediye çekilişi gerçekleştirildi. Oryantal ve sandalye kapma gibi yarışmaların birincileri de ödüllendirildi. Etkinlikte çok eğlendiklerini ve her 8 Mart’ta yapılmasını isteyen kadınlar Çerkezköy Belediyesi’ne ve Başkan Akay’a teşekkür ettiler.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10