Dumlu yapıdan 1911'e kahvaltı jesti

Süper Amatör Lig'in 19.haftasında bugün kendi evinde Kapaklıspor takımı ile karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor'a bir moral kahvaltısı da Dumlu İnşaat sahibi İdris Dumlu'dan geldi.

10.03.2017 21:21:00 0
Dumlu yapıdan 1911

OYUNCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

1911 Çerkezköyspor takımına bu hafta da moral kahvaltısını Dumlu yapı sahibi İdris Dumlu verdi. Glory Area kafe de düzenlenen moral kahvaltısına 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kahvaltıyı organize eden İdris Dumlu, 1911 Çerkezköyspor’a her zaman destek olmak için hazır olduklarını ifade ederek, “Elimizden gelen imkanlar çerçevesinde takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu sene 1911 Çerkezköyspor takımının ligi şampiyon olarak tamamlayacağından şüphemiz yok. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum” dedi.

 

LİGİ ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLAYACAĞIZ

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı açıklamada, “bizlere her anlamda destek olan ve sürekli yanımızda olarak desteğini esirgemeyen futbolseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere verilen bu desteği güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Namağlup olarak lider durumdayız ve ligi şampiyon olarak tamamlayacağız” ifadelerine yer verdi.

 

PUAN FARKINI 9’A ÇIKARMAK İSTİYORUZ

 

Kapaklıspor derbisine tüm futbolseverleri davet eden Narçın, “evimizde oynadığımız müsabakalarda bizleri yalnız bırakmayan tüm futbolseverlere teşekkür ediyorum. Kapaklıspor karşılaşmasında da taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmamalarını rica ediyoruz. Kapaklıspor takımı ile aramızda 6 puanlık bir fark var ve kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak puan farkını dokuza çıkarmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

TAKIM FORMASI HEDİYE ETTİLER

 

Konuşmaların ardından 1911 Çerkezköyspor’un kaptanı Deniz Sert ve golcü Hakan Tice, İdris Dumlu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek takım forması hediye ettiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10