Tohumculara Çok Amaçlı Depo

Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi yeni deposu için geri sayım başladı. Depo hem sevkiyat hem de yapım biçiminden esasla her mevsim, her ay sevkiyat olanağı sağlayacak.

Çerkezköy 10.03.2017 21:26:00 0
Tohumculara Çok Amaçlı Depo

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal,kooperatifin ihtiyacı olan yem ve gübre deposunun yapımının devam ettiğini ve iki ay içerisinde tamamlanacağını söyledi. Yılların eksikliğinin giderileceğini belirten Ünal, “Ocak ayında kooperatifimizinYanıkağıl Mahallesi’ndeki yerine 20 metre eninde 50 metre uzunluğunda ve yaklaşık yedi metre yüksekliğinde bin metrekarelik yem ve gübre deposu yapımına başladık. Şu anda deponun yüzde ellilik kısmı bitmiş durumda.Bundan böyle hava koşullarıda daha elverişli olacağından depomuz çevre düzenlemeleri,sıvası ve diğer işleriyle birlikte iki ay içinde tamamlanmış olacak.İnşaat hızla devam ediyor. İki günde bir inşaat çalışmalarını yerinde takip ederek incelemelerde bulunuyor ve bilgi alıyorum”dedi.

 

YAZ KIŞ SEVKİYAT

 

Başkan Ünal, “Depomuzun çatısı kuvvetlirüzgarlara mukavemetli olarak çelik sandviç panel olarak yapılacak. Ürün alım kampanyamız sırasında bazen havalar çok rüzgarlı ve yağışlı olduğundan alımları ertelediğimiz oluyordu ama burada bu gibi hava koşullarında da kapalı mekan içine ürün alımı yapacağız.O bakımdan bu depomuz ayni zamanda yem ve gübre deposu olmakla birlikte kötü hava koşullarında üründe depolayacağımız bir kapalı mekân olacak.Kooperatifimize yem ve gübre deposu kazandırılmasında bizlere katkı ve destek olan Trakya Birlik yönetim kurulumuza ve genel müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10