Hastane kantininde dehşet saçtılar

Saray'da alacak verecek yüzünden bir kişinin bıçakla yaralandığı olayın tarafları Çerkezköy Devlet Hastanesi kantininde karşılaşınca dehşet saçtılar. İki grup arasında çıkan tart

Çerkezköy 14.03.2017 14:14:00 0
Hastane kantininde dehşet saçtılar

İLK TARTIŞMA SARAY’DA YAŞANDI

 

Aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen Ayhan K.(45) ve Hikmet Y.(37) Saray Ayazpaşa Mahallesi Bağlar Mevkiinde önceki akşam konuşmak için buluştu. İkili arasındaki hararetli tartışmanın alevlenmesi üzerine Hikmet Y. Ayhan K’yi bıçakla yaralayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Ayhan K’nin yanında bulunan Barış K. ise durumu hemen 112 acil ekiplerine bildirdi. Olayda yaralanan Ayhan K. olay yerine gelen ambulansla ilk olarak Saray Devlet Hastanesine daha sonra ise Çerkezköy Özel İrmet Hastanesine sevk edildi. Ayhan K’yi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Hikmet Y. Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

KANTİNDE KARŞILAŞTILAR

 

Önceki akşam yaşanan bu olayın ardından dün Çerkezköy Devlet Hastanesi kantininde karşılaşan Ayhan K. ve Hikmet Y’nin yakınları yaşanan olayın ardından ikinci kez tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine çıkan bıçaklı kavgada taraflardan Mehmet Y. İbrahim K ile kavganın ortasında kalan Yemliha Ç. ve Ferhan D. yaralanırken, iki grubun kavgası hastanenin Acil kısmında da devam etti. Hastanenin güvenlikleri ve olay yerine intikal eden polisler iki tarafa biber gazı sıkarak sakinleştirmeye çalıştı. Büyük bir kargaşanın yaşandığı olayda polisler Acil kapısını kapatarak geniş güvenlik önlemi alırken, hastane çalışanları ve vatandaşlar olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadılar. Bıçaklama olayına karışan ve kavga esnasında polise mukavemet gösteren beş kişi ise ifadeleri alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, yaşanan kavgada hastanede görevli bir polis memuru da hafif şekilde yaralandı.

 

SEVK OLDULAR

 

Kavgada bıçaklanan yaralıların aileleri sinir krizi geçirirken, ekipler iki tarafın tekrar kavga etme olasılığına karşı hastanede önlemlerini artırdı. Mehmet Y. ve İbrahim K.’nin yakınları polislere zor onlar yaşatırken, poliste çareyi toplanan kalabalığı hastane dışına çıkartmakta buldu. Öte yandan durumları ağır olan İbrahim K. ve Mehmet Y. Çerkezköy Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerinin ardından Çorlu ve Tekirdağ’daki hastanelere ambulansla sevk oldular.

 

Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10