Koop-İş  İrmet Hospital ile indirim sözleşmesi imzaladı

Kısa adı Koop-İş olan Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro  İşçileri Sendikası Tekirdağ Şubesi Çerkezköy'de faaliyet gösteren  İrmet Hospital ile dün saat 16.30'da  indirim sözle

Çerkezköy 14.03.2017 19:41:00 0
Koop-İş  İrmet Hospital ile indirim sözleşmesi imzaladı

SENDİKA ÜYELERİMİZ İRMET HOSPİTAL’DEN İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİNDEN YARARLANACAK

 

Koop-İş Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur Üzmez İmza töreni sonunda yaptığı konuşmada, “Bu gün İrmet Hospital ile sendikamız üyelerimizin ve birinci derecedeki yakınlarını kapsayan  sağlıktan  indirimli ve ayrıcalıklı yararlanmaları için imzaladığımız indirim sözleşmesini imzaladık. Bundan böyle sendikamız üyeleri ve birinci derecedeki yakınları İrmet Hospital’in sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanacaktır. Sendika yönetimi olarak üyelerimizin  bütçelerine iki kurum olacak şekilde katkıda bulunacağımızdan dolayı mutluyuz. Her iki kurum için de bu indirim anlaşmasının hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

 

İRMET HOSPİTAL OLARAK HER ZAMAN SENDİKALARIN YANINDAYIZ

 

İrmet Hospital Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan da, “İrmet Hospital ailesi olarak, sağlık hizmeti veren  bir kuruluş olarak insan sağlığı bizler için önemlidir.Sağlık indiriminden Koop-İş Sendikası üyelerinin de  hastanemizden yararlanacak olması bütçelerine de katkı sağlayacaktır ve bütçelerine ne denli katkıda bulunacağını göreceklerdir.İrmet Hospital olarak her zaman emekçilerin yanındayız.Bu anlaşmanın iki kurum için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10