İman gücü her şeye bedel

Öztrak Caddesi ile Özcan Sokağın birleştiği noktada bilinçsiz bir sürücünün aracını gelişi güzel park etmesi trafiği felç etti. Düzensiz parktan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine

Çerkezköy 15.03.2017 21:24:00 0
İman gücü her şeye bedel

BİLİNÇSİZ ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ENGELİNE TAKILDILAR

 

Duyarsız bir araç şoförü Öztrak Caddesinde trafiği adeta felç etti. Çoğu zaman yapılan çift sıra parklar araç trafiğini alt üst ederken, önceki gün de bilinçsiz bir araç sürücüsü aracını Özcan Sokak girişine gelişi güzel park edince trafik kitlenme noktasına geldi. Parklardan dolayı minibüslerin bile geçmekte zorlandığı Öztrak caddesinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolcu otobüsü de bilinçsiz araç sürücüsünün engeline takıldı.

 

ARAÇ KUYRUĞUNA BİR DE KORNA SESLERİ EKLENDİ

 

Öztrak Caddesi’nde seyir halinde olan Büyükşehir Belediyesi yolcu otobüsü gelişi güzel yol kenarına park edilen araç yüzünden caddede ilerleyemedi. Yolcu otobüsü ilerleyemediği için cadde üzerinde araç trafiği oluşurken, yaşanan bu olumsuz görüntüye bir de korna sesi eklenince araç sürücüleri kadar vatandaşlar da çileden çıktı.

 

NORMAL SEYRİNE DÖNDÜ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait geniş yolcu otobüsü yolda ilerleyemeyince otobüs şoförü ve duyarlı vatandaşlar son çare olarak gelişi güzel park edilen aracı yolun daha da kenarına almaya çalıştı. Otobüs şoförüyle birlikte dört vatandaş adeta iman gücüyle aracın ön kısmını kaldırarak yolun kenarına çekmeyi başarırken, kitlenen araç yolu da kısa süre içinde normal seyrine dönmüş oldu.

 

ÇEKİLMEZ BİR HAL ALMAYA BAŞLADI

 

Araç sürücüleri kadar vatandaşlar da günden güne çekilmez bir hal alan trafik sorununa bir an önce çözüm bulunmasını isterken, bilinçsiz araç sürücüleri yüzünden araç trafiğinin çekilmez bir hale geldiğini ifade ettiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10