Özel İnsanlar Çanakkale yolunda

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi dün 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitleri anma gününün 102.yıl kutlama törenine katılmak için on kişilik ekiple Çanakkale'ye gitti.

Çerkezköy 17.03.2017 20:55:00 0
Özel İnsanlar Çanakkale yolunda

“ŞEHİTLERİMİZİ ANMAK İÇİN GİDİYORUZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya’nın Başkanlık ettiği kafile dün sabah dernek binasından Çanakkale’ye hareket etti. Üyelerle birlikte kutsal toprakları ziyaret ederek Çanakkale ruhunu derinden hissedeceklerini kaydeden Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Milletimizin en büyük ve en şanlı zaferleri arasında yer alan Çanakkale savaşı, insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Bizde bu heyecanı yerinde yaşamak ve şehitlerimizi anmak için üyelerimizle birlikte Çanakkale’ye gidiyoruz. O manevi havayı teneffüs etmiş olarak şehrimize geri döneceğiz” diye konuştu.

 

“CEMİLE’Yİ DE UNUTMADIK”

 

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi Tuzla köyünde yaşayan bir engelli çocuğa yardımda bulunacaklarını da kaydeden Çetinkaya “Çanakkale’de üniversite öğrencileri aracılığı ile iletişime geçtiğimiz ve depremde evi hasar gören engelli kardeşimiz Cemile Elifi Can’a hayırseverlerimizin destekleriyle toplamış olduğumuz medikal malzeme, bez giyim ve çeşitli ev araç gereçlerini teslim edeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10