Ülkü Ocaklarından Çanakkale Konferansı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kapaklı İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla Kapaklı Belediye Meclis Salonunda konferans düzenledi.

Kapaklı 19.03.2017 22:44:00 0
Ülkü Ocaklarından Çanakkale Konferansı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Konferansa konuşmacı olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Eralp Erdoğan ve Araştırma Görevlisi Ökkeş Narinç katılım sağladı. Özellikle gençlerin ilgisinin büyük olduğu konferansa Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun ve Yönetimi,Ülkü Ocakları Saray İlçe Başkanı Uğur Eken ve yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı üyeleri ile çok sayıda ülkücü katıldı.

 

DİNLEYİCİLERİN SORULARINI YANITLADILAR

 

Dönemin en ileri teknolojisine sahip istilacılara karşı, Türk Milletinin adeta etten duvar örerek geçit vermediğini dile getiren Araştırma Görevlisi Dr. Eralp Erdoğan ve Araştırma Görevlisi Ökkeş Narinç Çanakkale Zaferinin hangi zorluklar içinde, temelinde birlik ve beraberlik, özünde bağımsızlık sevdası olan; gücünü imandan alıp, yalnızca Allah'a teslim olan ve hamurunda Türk'ün kuvvet ve kudretini bulunduran Çanakkale ruhunun nasıl şekillendiğini dile getirdi.Gençlerin pür dikkat dinlediği konferansın sonunda Araştırma Görevlisi Dr. Eralp Erdoğan ve Araştırma Görevlisi Ökkeş Narinç sorusu olan dinleyicilerin sorularını yanıtladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Eralp Erdoğan ve Araştırma Görevlisi Ökkeş Narinç ‘e ve katılım sağlayan herkese teşekkür eden Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun ‘’Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz konferans vesilesi ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ömürlerini bu millet uğrunda mücadeleye vakfeden tüm büyüklerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Emanetlerini daha ileriye taşımak namusumuz, eserlerini muhafaza etmek borcumuzdur” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10