Çalmaya doymayan cezaevine gönderildi

 Ocak ayı içerisinde yaklaşık 2 bin TL para çalan ve tutuklanan Okan Y., cezaevinden çıktıktan sonra bu sefer de 20 teneke yağ çaldı. Asayiş ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanan şahsın suçunu iti

Çerkezköy 20.03.2017 20:50:00 0
Çalmaya doymayan cezaevine gönderildi

ÇALMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

 

Bir marketten ocak ayı içerisinde yaklaşık 2 bin TL para çalan Okan Y, asayiş ekiplerinin başarılı çalışmaları neticesinde kıskıvrak yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece de tutuklanmıştı. Yaklaşık bir buçuk ay cezaevinde yatan şahıs tahliye olduktan sonra yine boş durmadı. Okan Y’nin ticari taksi ile bir depodan yaklaşık 20 teneke yağ çalması güvenlik kameralarına yansıdı.

 

KISKIVRAK YAKALANDI

 

Kayıtlara göre gece geç saatlerde yemek firmasının bulunduğu cadde üzerine ticari taksi ile gelen Okan Y, depodan çaldığı teneke yağları aracın bagajına yükleyerek olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Depodan yağların çalındığını fark eden firma yetkilileri durumu emniyet güçlerine bildirirken, duruma el koyan Asayiş Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirdikleri titiz çalışmalar neticesinde şahsı önceki akşam saatlerinde sokakta kıskıvrak yakalamayı başardı.

 

BİR KEZ DAHA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başarılı çalışmaları neticesinde gözaltına alınan şahıs doktor raporunun ardından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şahsın emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10