Bakan Özlü'den Esnaf Odasına destek

Sanayi Ticaret ve Esnaflar Derneği (Satives) Başkanı Erol Buz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'yle bölgenin sorunlarını anlatarak Kapaklı'ya acil olarak Esnaf Odası kurulmasını ifade etti.

Kapaklı 21.03.2017 22:05:00 0
Bakan Özlü

BÖLGENİN SORUNLARINI ANLATTI

 

Velimeşe Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir araya gelen SATİVES Başkanı Erol Buz, bölgenin sorunlarını anlattı. Gerçekleşen ziyarete Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Dt.Ayşe Doğan ile Metin Akgün de eşlik etti. Kapaklı ve bölgenin sorunlarını bakan Faruk Özlü ile Milletvekilleri Doğan ile Akgün’e aktaran Erol Buz özellikle Kapaklı’da Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kurulması gerektiğini ifade etti.

 

ACİL OLARAK KURULMASI GEREKİYOR

 

Buz konuşmasının devamında ise, “Kapaklı esnafları Tekirdağ merkeze kaydediliyor ve gereken belgeleri almak için yaklaşık 75  kilometre uzaklıktaki Tekirdağ’a gidip 150 kilometreye yakın yol kat edip hem gününü harcayıp zamandan hem de maddi yönden sıkıntı yaşıyorlar. Kapaklı’ya acil olarak Esnaf sanatkarlar odasının kurulması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

 

SORUNLARI RAPOR HALİNDE SUNACAK

 

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Odasıyla ilgili olarak Bakan Faruk Özlü olumlu yanıt verirken, Kapaklı’da esnaf ve sanatkarlar odasının kurulmasına her türlü desteği sağlayacağını ve gereğinin yapılacağını ifade etti. Diğer yandan Bakan Özlü, SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz’dan bölgenin esnaf ve sanatkarlarının sorunlarıyla ilgili rapor istedi. Erol buz Bakan Özlü’ye ve Milletvekilleri Ayşe Doğan ile Metin Akgün’e teşekkür ederek, bölgedeki esnafların sorunlarını en kısa zamanda dernek yönetimi olarak raporlayıp ileteceğini söyledi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10