CHP Çerkezköy 'Hayır'ı anlatıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar ve partililer Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Fati

Çerkezköy 21.03.2017 22:11:00 0
CHP Çerkezköy

“BİLGİ SAHİBİ OLMAYANLARA ULAŞIYORUZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili ilçe genelinde sürdürdüğü ‘Hayır’ çalışmalarına dün de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Fatih Mahallesinde devam etti. Çerkezköy’de referanduma kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı “ Çerkezköy’de mahalle mahalle, sokak  sokak, kapı kapı dolaşarak kararsız ve anayasa değişikliğinin ne olduğu konusunda bilgi sahibi olmayan seçmenlere ulaşıyoruz. Özellikle ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz çalışmalarımıza katılarak vatandaşlarımıza broşür dağıtıyorlar ve referandum öncesinde neden ‘Hayır’ı tercih etmeleri konusunda detaylı bilgi veriyorlar” diye konuştu.

 

HAYIRLI SONUÇLAR ALACAĞIZ

 

Bu halk oylamasının ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim olması nedeniyle insanların doğru bilgilendirilmesi gerektiğini kaydeden Camcı “16 Nisan’da memleketin geleceğini belirlemek için oy kullanacağız. Bu bir siyasi seçim değildir. Bu ülkede yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın ve ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir oylamadır. Ya tek adamın ihtirasına kurban edilmiş bir memleket ya da demokrasi içerisinde özgür bir gelecek. İnşallah, 16 Nisan’da “Hayır”lı sonuçlar alacağız” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10