Seçmen kağıtları dağıtımı 10 Nisan'da sona erecek

16 Nisan'da yapılacak olan yeni anayasa değişikliği referandumu için İlçe Seçim Kurulunun Muhtarlıklara gönderdiği seçmen kağıtlarının dağıtımı devam ediyor. Muhtarlar seçmen kağı

Çerkezköy 24.03.2017 20:53:00 0
Seçmen kağıtları dağıtımı 10 Nisan

SEÇMEN KAĞITLARINIZI UMUTMADAN ALIN

 

Türkiye Muhtarlar Derneği  Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün,referandumda oy kullanacak seçmenlerin seçmen kağıtlarını 10 Nisan mesai saati bitimine kadar almalarını belirtti. Akgün, “Seçmen kağıtları tüm muhtarlıklarımızda dağıtımına başlanılmış olup dağıtımı devam etmektedir. Seçmen kağıtlarını almayan vatandaşlarımız bağlı bulundukları  mahallelerindeki muhtarlıklara giderek seçmen kağıtlarını alsın. Seçmen kağıtlarının muhtarlıklarımızda dağıtımı 10 Nisan mesai bitimine kadar devam edecek. Vatandaşlarımız 10 Nisan’ı beklemeden muhtarlıklarımıza giderek seçmen kağıtlarını alsın.”dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZ DUYARLILIK GÖSTERİYOR

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur da, “Seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlarımız muhtarlıklarımızda seçmen listeleri asılı olduğu günlerde bile duyarlılık göstererek listelerde isimlerini aradı ve şimdi de seçmen kağıtlarının dağıtımına başlanmasıyla birlikte muhtarlığımıza gelerek seçmen kağıtlarını almaya devam ediyor. Almayanların da 10 Nisan mesai bitimine kadar almaları gerekmektedir. Mahallemizdeki vatandaşlarımız son güne kalmadan muhtarlığımıza gelerek seçmen kağıtlarını alsın.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10