Gülerçin Koleji Yardım Gecesi Düzenledi

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji'nin sosyal projeleri kapsamında düzenlediği geleneksel  yardım gecesi programları devam ediyor. Önceki akşam Yanıkağıl İlk ve Ortaokulu için yardım gecesi d?

Çerkezköy 26.03.2017 22:32:00 0
Gülerçin Koleji Yardım Gecesi Düzenledi

GÜLERÇİNLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR

 

Güneşler Otel’de düzenlenen yardım gecesine Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin ve eşi Deniz Gülerçin, Okul Müdürü Ömer Kürklü, Müdür Yardımcısı Mehmet Türkmen, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, Okul Aile Birliği yönetimi, okul öğretmenleri ve veliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu yaptı. Eroğlu, geceye katılım gösteren Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin’e ve eşi Deniz Gülerçin’e öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Eroğlu’nun ardından konuşan Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Kürklü, “Gülerçin Koleji olarak her yıl sosyal projelerimiz olarak bu yardım gecelerimizi sürdürüyoruz. Bizlere bu tür gecelerimizde katkı sağlayan destek olan sponsorlarımıza, velilerimize ve Çerkezköy halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Gülerçin Koleji eğitim ve öğretime başladığı 2009 yılından bu yana sürdürdüğü sosyal yardım kapsamındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kurumda çalışmak Gülerçinli olmak ayrıcalıktır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza iyi bir eğitim almalarını sağlamak için Gülerçin Koleji olarak ekonomik durumları iyi olmayan okullarımızın yanında olmak istedik ve Gülerçin Koleji olarak yapacağımız yardımlarla onların ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlayarak  onlara faydalı olmak istedik.Öğretmenlik meşakatli bir meslek.Gece gündüz demeden toplum ve vatanına faydalı insanlar yetiştiren insanlar olarak çalışıyoruz.6 yıldır Güleçin’de çalışıyorum. Her zaman bizlere destek olan Gülerçin Kolejimizin kurucusu sayın Sait Bülent Gülerçin’e katkı ve destekleri nedeniyle şahsım, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Geceye katılımınızdan dolayı tekrar herkese teşekkür ediyor, eğlenceli ve iyi bir gece geçirmenizi diliyorum.”dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Gecede yapılan konuşmaların ardından geceye katılanlar canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar dans ettiler. Doyasıya eğlenerek hem stres attılar hem de birlikte keyifli bir gece geçirmenin sonunda evlerine neşeli şekilde döndüler. Gülerçin Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Kürklü ve Müdür Yardımcısı Mehmet Türkmen geceye katılanları geceye gelişlerinde kapıda karşıladıkları gibi gidişlerinde de kapıya kadar uğurladılar.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10