Yel Çerkezköy'de Biz Dizi Ziyarette Bulundu

16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında dün Çerkezköy'e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partililerle b

Çerkezköy 26.03.2017 22:38:00 0
Yel Çerkezköy

YEL ÖNCE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel referandum çalışmaları için geldiği Çerkezköy’de önce partisinin İlçe Teşkilatını ziyaret ederek,İlçe Başkanı Abdullah Öğe ,ilçe yönetimi ve partililer ile bir araya geldi.Yel İlçe Başkanı Öğe ve partililere referandum çalışmalarını titizlikle sürdürmelerini söyledi ve ilçe teşkilatının yaptığı çalışmalardan da memnun olduğunu belirtti.

 

VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İlçe teşkilatının ardından İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partililerle birlikte Çerkezköy Ordulular Derneğini, Çerkezköy Malatyalılar Derneğini ve Çerkezköy Kuzey Kafkas Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Yel, yaptığı ziyaretlerde referandumda neden evet denmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Yel, ziyaretlerinde yani anayasa değişikliği için yapılacak olan 16 Nisan’daki referandumda Cumhurbaşkanlığı ve Hükümet sistemindeki değişikliğini anlattı ve vatandaşların konu ile ilgili sorularını yanıtladı.

 

ESNAF ZİYARETLERİ DE YAPTI

 

Mustafa Yel, İlçe başkanı Abdullah Öğe ve partililerle birlikte sivil toplum ziyaretlerinden sonra  partililerle birlikte esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretlerinde esnaflara yeni yasa değişikliğinde neden evet denmesi gerektiğini anlatan Yel, Güldane Ayakkabı ve Çanta mağazasının da açılışına katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10