Alperenler Yazıcıoğlu'nu kabri başında andı

Çerkezköy Alperen Ocakları ile BBP İl ve İlçe yönetimi, 25 Mart 2009 tarihinde Keş dağlarında Şehit düşen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabri başında ziyaret etti.

Çerkezköy 26.03.2017 22:39:00 0
Alperenler Yazıcıoğlu

YAZICIOĞLU’NU KABRİ BAŞINDA ANDILAR

 

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Çerkezköy Alperen Ocakları tarafından kabri başında ziyaret edildi. Alperen Ocakları’nın organize ettiği ziyarette BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ve Çerkezköy Alperen Ocakları yönetimi yer aldı.

 

KARA LEKE KALKMAMIŞTIR

 

Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit yaptığı açıklamada, “8 yıldır ne Keş dağlarında Muhsin Başkanımızı ve arkadaşlarını durduran kar kalkmıştır ne de ülkenin üzerindeki bu kara leke kalkmıştır. Evet siyasi ikbal uğruna BBP’lileri evet demeleri için kardeş ilan eden AKP’liler hatta kazadan kaza çıkarmayın diyen şimdiki Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız ne de herhangi bir devlet erkanı kabir ziyaretine katılmayarak kardeşlik anlayışlarını ortaya koymuşlardır.” dedi.

 

RUHU ŞAD MEKANI CENNET OLSUN

 

Macit konuşmasının sonunda ise, “Zaten kardeş olsaydık yıllardır bu olayı bu zamana kadar bırakmazlardı. Biz Alperenler olarak Muhsin Başkanımızın emanetini ocaklarda yaşatmaya devam edeceyiz. Ruhu şad mekanı cennet olsun.” açıklamasında bulundu.

 

DEVLET DEVLETLİĞİNİ YAPMAMIŞTIR

 

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ise yaptığı açıklamada, “Düşen helikopterle birlikte sadece liderimiz ve arkadaşları şehit olmamış aynı zamanda insanlık ölmüştür. Vicdan ve adalet de ölmüştür. O gün Muhsin Başkanımız donduğunda bütün Alperenler yanmış kor olmuştur. Ömrünün en güzel 7.5 yılını cezaevinde bunun da 5.5 yılını hücrede geçirmiş 1 gün dahi ceza almayıp beraat etmiş ona rağmen devletine küsmemiş hep devletinin milletinin yanında yer almıştır. Oysaki şehit liderimizin devlete bir gün ihtiyacı olmuş onda da devlet devletliğini yapamamıştır.” İfadelerine yer verdi.

 

BU SİSTEMDEN BİR MUHSİN YAZICIOĞLU ALACAĞIMIZ VAR

 

Demircan konuşmasının devamında ise şunları söyledi; Dönemin Cumhurbaşkanı sayın Abdullah Gül, bu cihazları keçiler sökmedi ya demesine rağmen 132 sanıklı davadan 2 kişi tutuklanmış oda torba yasayla af getirilmiş görevlerine dönmüşlerdir. Yine aynı ikili 15 Temmuz kanlı darbe gecesi sayın Cumhurbaşkanı'nı öldürmekle görevlendirilen timde ortaya çıkmışlardır. Bizler BBP Teşkilatları ve Alperenler olarak diyoruz ki bizim bu sistemden bir Muhsin Yazıcıoğlu alacağımız var. Unutmayacağız unutturmayacağız. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10