Türk Metal İrmet Hospital ile nikah tazeledi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi dün Özel İrmet Hospital ile indirim anlaşmasını imzalanan protokol ile yeniledi. Yenilenen indirim anlaşması ile Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi üyeler

Çerkezköy 28.03.2017 22:04:00 0
Türk Metal İrmet Hospital ile nikah tazeledi

ÜYELERİMİZİN SAĞLIĞINA ÖNEM VERİYORUZ

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Türk Metal Sendikası olarak üyelerimizin sağlığına önem veriyoruz. Bu nedenle kendileri ve birinci derecedeki yakınlarının da rahatsızlıklarında sağlık alanında indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanmalarını sağlıyoruz. Üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları yapılan bu indirim anlaşması ile ayakta ve yatarak tedavilerde ve paket ameliyatlarda yüzde 15, özel işlemlerde de yüzde 20 olarak indirimden yararlanacaklar. Üyelerimize ve İrmet Hospital’a hayırlı olsun. Bizlere indirim anlaşması sağlayan başta İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker olmak üzere tüm hastane yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

HER KESİME EKSİKSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİYORUZ

 

İmza töreninde hazır bulunan İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker’de, “İrmet Hospital olarak her kesime eksiksiz sağlık hizmeti veriyoruz. Özellikle sivil toplum kuruluşlarımız ile kamu ve özel kuruluşlarımız bünyesinde çalışan insanlarımızın sağlıktan indirimli faydalanmalarına da özen gösteriyoruz. Bugün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemizle yaptığımız bu indirim anlaşmasının her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10