Meral Akşener 1 Nisan'da Çerkezköy'de

Ülke ve Ülkücü hareketin sevdalısı olan eski İçişleri Bakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkan Vekili Meral Akşener, 1 Nisan'da Çerkezköy'e gelecek. Tertip Komitesi Başkanı

Çerkezköy 28.03.2017 22:11:00 0
Meral Akşener 1 Nisan

TÜRKİYE’NİN KAZANIMLARININ KORUNMASINI DİLE GETİRECEK

 

MHP Tekirdağ eski İl Başkanı ve Tertip Komitesi Başkanı Enes Kaplan yaptığı açıklamada, “1 Nisan Cumartesi günü İçişleri eski Bakanımız ve eski TBMM Başkan Vekilimiz Meral Akşener 16 Nisan’da yapılacak olan yeni anayasa değişikliği ile rejimin değişeceğini ve bu nedenle Türkiye’nin kazanımlarının korunması konusunda saat 13.30’da Çerkezköy’de Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda ilçe ve bölge halkıyla bir araya gelecek. Ardından Tekirdağ’daki bir programa katılacak. Sayın Akşener yapacağı konuşmasında birlik ve beraberliğimizin korunmasını ve ülkücü hareketin var olduğunu ve var olacağını, baharın 16 Nisan tarihinde çiçeklerinin açacağını kaydedecek” ifadelerini kullandı.

 

AKŞENER TÜRKİYE SEVDALISI OLARAK ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

 

Meral Akşener’in bir Türkiye sevdalısı olduğunu ve bu nedenle referandum çalışmalarında ‘’hayır’ın’’ hayırlı olacağını savunduğunu da belirten Tertip Komitesi Başkanı MHP Tekirdağ eski İl Başkanı Enes Kaplan, “Sayın Meral Akşener Hanımefendi bir Türkiye sevdalısı ülke ve ülkücü hareketin ablası olarak Çerkezköy’de ilçe ve bölge halkımızla bir araya gelecek. 16 Nisan’da insanlarımızın neden ‘’hayır’’ demeleri gerektiğini tek tek detaylı bir şekilde anlatacak. Nisan’da ülke ve ülkücü sevdalısı Akşener’i ağırlamak ve tarihe tanık olmanın sorumluluğu ile Çerkezköy’de toplantımızı gerçekleştireceğiz. 1 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da tüm Çerkezköy ve bölge halkımız Meral Akşener’in Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yapacağı referandumla ilgili toplantıya davetlidir” diye konuştu.

 

KAPLAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Meral Akşener’in Çerkezköy ve Tekirdağ’a gelmesinde ön ayak olan Tertip Komitesi Başkanı MHP Tekirdağ eski İl Başkanı Enes Kaplan, “Bizlere toplantı için izin veren Çerkezköy Kaymakamımız Atilla Selami Abban’ı Çerkezköy Belediyesi’nin Spor Salonu’nu tahsis eden Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ve güvenliğimizi sağlayacak olan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’ı da ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettim” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10