MHP'li Aydeniz'e göre 3. yılında da sınıfta kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz düzenlediği basın toplantısında Çerkezköy Belediyesi'nin üç yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

Çerkezköy 30.03.2017 20:36:00 0
MHP

Çerkezköy Belediyesi’nin ikinci yılında olduğunu üçüncü yılında da sınıfta kaldığını kaydeden Aydeniz, “Tekirdağ ve ilçeleri Büyükşehir olmanın sorumluluğunu kavrayamamışlardır. Önümüze sunulan projeler sunumdan öteye geçememiştir. Trafik sorunu artmıştır. Çerkezköy’ün ana arterlerinde otopark çilesi zirve yapmıştır” diye konuştu. Aydeniz, basın mensuplarının “ Çerkezköy Belediyesinin 2016-2017 yılı hizmet karnesini 10 üzerinden kaç olarak değerlendiriyorsunuz” sorusuna da “ 10 üzerinden üç veriyorum.” cevabını verdi.

 

REGAİB KANDİLİ’Nİ KUTLADI

 

Dün MHP İlçe Teşkilatında saat 15.30’da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Öncelikle tüm Müslüman alemin Regaip kandilini ve idrak etmekte olduğumuz üç ayların başlangıcı olan Recep ayını tebrik ediyor, İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Alemlere rahmet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V efendimizin “ Yarabbi Recep ve Şabanı bizlere mübarek kıl bizleri Ramazan’a kavuştur” duasıyla cenabı haktan tüm Müslümanlar adına istimdat ediyorum.” diye konuştu.

 

“BİR İLERLEME GÖRMEMEKTEYİZ”

 

30 Mart 2014 Belediye seçimlerinin üçüncü yıldönümünün olduğunu hatırlatan Aydeniz, “Çerkezköy büyüme hızıyla yıllık büyüme oranının üstünde olan gelişen sanayisi ve ekonomik potansiyeliyle bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Fakat üzülerek müşahede etmekteyiz ki bu büyüme oranıyla doğru orantıda gelişme ve modern kent görünümüne ulaşamamıştır. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden üç yıl geçmesine rağmen henüz beklenen değişim ve bir önceki belediye yönetiminden kalan eksiklerin üzerine konulmuş elle tutulur bir ilerleme görmemekteyiz.” diye konuştu.

 

“VERİLEN SÖZLER UNUTULMADI”

 

30 Mart yerel seçimlerinden önce verilen sözlerin sarf edilen vaatlerin hatırlandığını kaydeden Aydeniz “Bağlık Mahallesindeki kambur köprü ve bağlık göletiyle ilgili vaatler hatırımızdadır. Kızılpınar için verilmiş sözler unutulmamıştır. Özellikle Veliköy’deki sürekli meydana gelen aksaklıklar sürekli dillendirilmektedir. Hakeza diğer mahallerimizde vatandaşlarımızın beklentileri sonuçsuz ve cevapsız kalmaktadır. Çerkezköy’ü İstanbul’a bağlayan Cengiz Topel Caddesinin hali ortadadır. Tecrübesiz acele ve acemice yapılmak istenen Özcan Sokak harcanan paraya karşılık istenildiği gibi olmuş mudur? Vatandaşlarımıza sorulmalıdır. Vakitsiz yapımına başlandığı için öngörülen süreden daha uzun sürede yapılmıştır. Kış günü başlandığı için mevsimsel şartlar yapımı geciktirmiş, sokak esnafını çileden çıkarmıştır.” açıklamasında bulundu.

 

“SINIFTA KALMIŞTIR”

 

Belediyeciliği yağmur ve kardan ıslanmış asfaltlara sıcak asfaltla yama yapmaktan ibaret olarak görmenin tecrübesizlik ve acemilik olarak değerlendirildiğini ifade eden Aydeniz, “Elbette ki yapılmak istenen iyi şeyler olduğu gerçektir fakat zaman daralmış üç yıl geçmiş yapılan işlerin yapılması beklenenlerin yanında çok yetersiz kaldığı görülmüştür. Büyükşehir Belediyesi’nin de Çerkezköy’e gerekli ehemmiyeti göstermediği aşikardır. Belediyelerin vatandaşın çözüm merkezi olması gerekirken artırılan prosedürlerle vatandaşın çile merkezi haline getirilmesi ancak vatandaşlarımızın karşı tepkisine yol açmıştır. Kısacası geçen üç yılda Çerkezköy Belediyesi sınıfta kalmıştır. Tekirdağ ve ilçeleri Büyükşehir olmanın sorumluluğunu kavrayamamışlardır. Önümüze sunulan projeler sunumdan öteye geçememiştir. Trafik sorunu artmıştır. Çerkezköy’ün ana arterlerinde otopark çilesi zirve yapmıştır. Yıkılan çay bahçeleri ve parklar yıkıldığıyla kalmıştır” dedi.

 

“GÖVDEMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ”

 

Aydeniz “ Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak kentimiz için yapılabilecek her türlü olumlu ve fonksiyonel projeye destek vermekten geri kalmayacağımızı her platformda belirttik ve sözümüzün arkasındayız. Milletimiz için en iyisini ister vatandaşımızı her şeyin en güzeline layık biliriz. Parti ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeden millet yararına olan her projeye elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız. Yapılması planlanan termik santral ile ilgili hassasiyetimizi nasıl dile getirdiysek, vatandaşımızın sağlık huzur ve refahını ilgilendiren her konuda aynı hassasiyeti de göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasının milletimiz için güzelliklere barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyor, önümüzdeki günlerde hızlanacak olan propaganda sürecinin aziz milletimizde ayrışmalara değil, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

 

“PARTİYİ KİMSE KARIŞTIRAMAZ”

 

Milliyetçi ülkücü camia adına söz sahibinin Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkü ocaklarının olduğunu belirten Aydeniz, “ Vatandaşlarımıza partimizin kurumsal temsilcileri haricinde yapılan boş, mesnetsiz ve korsan oluşumlara kulak vermemesini ve buradan basınımız aracılığı ile eski ve eskimiş gibi teşkilat birimimiz olmadığını, genel merkezimizin, teşkilatımızın ve ülkü ocaklarımızın halihazırda görev başında olan yöneticilerinin ve teşkilat mensuplarının fikir ve açıklamalarına itibar etmelerini tavsiye ediyorum. Başka parti veya siyasi oluşumların şakşakçılığı ve finansörlüğünde partimizi karıştırmaya ve partimiz adına camiamız adına açıklama yapmaya kalkanları da kınıyor ve yok saydığımızı bildiriyorum.” dedi.

 

“HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN”

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye hakkını helal etmediğini ifade eden Mustafa Ordu’ya da üstü kapalı göndermede bulunan Aydeniz, “ Genel Başkanımıza karşı helallik polemiği yaparak gündemde kalmaya çalışanların bir genel başkanımızın geçmişine ve emeklerine bir de dönüp kendi geçmişlerine ve ne kadar kişiden helallik alması gerektiğine bakmalarını tavsiye ediyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a laf atarak gündemde kalmaya çalışan hadsizleri de lider teşkilat doktrin esasında birleşen ve devleşen Milliyetçi ülkücü camianın vicdanına havale ediyor, herkesin aklını başına almasını tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

 

2 NİSAN’DA KONGREYE YAPACAĞIZ

 

2 Nisan Pazar günü Güneşler Otel’de Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatının 12.Olağan kongresini gerçekleştireceklerini kaydeden Aydeniz, “Son olarak bütün vatandaşlarımızı ve gönüldaşlarımızı 2 Nisan Pazar günü saat 11.00’de yapacağımız olağan kongremize davet ediyoruz. Kongrenin demokrasi şöleni olarak Çerkezköy’ümüze, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

 

10 ÜZERİNDEN 3 VERDİ

 

Basın mensuplarının “ Çerkezköy Belediyesinin 2016-2017 yılı hizmet karnesini 10 üzerinden kaç olarak değerlendiriyorsunuz” sorusuna “ üç veriyorum” cevabını veren Aydeniz “ Çünkü bu üç yıllık dönemde acemilik, bilgisizlik ve zaman kaybı var. Sirkülasyon projesi yapacağız dediler. Yapamayacaklarını anladıkları için halkı yoğunlaştırmada termik santrali kullanıp bu sirkülasyon projesinin üstünü kapatıyorlar. Biz de termik santrale karşı olduğumuzu her zaman her platformda belirttik” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10