İndirim Anlaşması İmzalandı

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi önceki gün  Çerkezköy'de faaliyet gösteren  Özel Doğan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile indirim anlaşması imzaladı.

Çerkezköy 1.04.2017 00:47:00 0
İndirim Anlaşması İmzalandı

HİZMETLERDEN İNDİRİMLİ YARARLANACAKLAR

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesine de imzalanan indirim anlaşması, Türk –İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Özel Doğan Diş Kliniği Müdürü Ülkühan Aydoğan  tarafından hayırlı olması temennisiyle imzalandı. İmzalanan İndirim anlaşmasına göre Türk Metal Sendikası üyeleri ve sendika üyelerinin birinci derecedeki yakınları diş sağlığı hizmetlerinden yüzde 20 oranında indirimden yararlanacaklar.

 

DİŞ SAĞLIĞI DA ÇOK ÖNEMLİ

 

İmzalar atılmadan önce konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Sendika üyelerimizin sağlığına önem veriyoruz. üyelerimizin ve yakınlarının diş sağlığı da bizim için önemli. Bugün ilçemizde faaliyet gösteren Özel Doğan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile yapmış olduğumuz indirim anlaşması sendikamıza ve tüm üyelerimize ve yakınlarına hayırlı olsun.”dedi.

 

DİŞ SAĞLIĞI DEYİP GEÇİLMEMELİ

 

Özel Doğan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Müdürü Ülkühan Aydoğan ise, ‘’ Türk Metal Sendikası Çerkezköy şubemizle sendika üyeleri ve yakınlarının diş sağlığı hizmetlerinden indirimli şekilde faydalanması için indirim anlaşması imzaladık. İki kurumumuza ve sendika üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ağız ve diş sağlığı   insanlarımız için çok önemlidir. Diş sağlığı deyip geçilmemelidir.Birçok hastalığın başlangıç noktası ağız ve diş hastalıklarından meydana gelmektedir. Bugün imzalamış olduğumuz indirim anlaşması ile sendika üyelerimize diş sağlığında indirimli şekilde hizmet vereceğiz.”diye konuştu..

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10