Meclis yarın toplanıyor

Kapaklı Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı'nda yarın toplanacak. Toplantıda 25 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak.

Kapaklı 3.04.2017 00:01:00 0
Meclis yarın toplanıyor

İRFAN MANDALI BAŞKANLIĞINDA TAPLONACAK

 

Kapaklı Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı yarın Belediye Meclis salonunda saat 14.00’da toplanacak. Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı’nda toplanacak olan meclis üyeleri açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunarak gündem maddelerini görüşmeye geçecek. Gündemin ilk maddesinde encümen üyesi seçimi yapılacak. Gündemin diğer maddesinde ise imar komisyonu, plan ve bütçe komisyonu, tarife komisyonu üyeleri seçimi gerçekleştirilecek.

 

HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞELECEK

 

Gündemin yedinci maddesinde ise Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından sunulan 2016 yılı faaliyet raporu görüşülürken, bir sonraki gündem maddesinde ise denetim komisyonu raporu meclise sunulacak. Gündemin dokuzuncu maddesinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Fatih Mahallesi 382 ada 20 nolu parselde bulunan 17,64 metrekarelik belediye  hissenin hissedarına satılması konusu, Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan İnönü Mahallesi 934 ada 6  nolu parsel tamamı 436 metrekare  arsada bulunan 44 metrekarelik belediye  hissenin hissedarına satılması, Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Karaağaç Mahallesi 761 ada 1  nolu parsel tamamı 10 bin 637,76 metrekarelik  arsada bulunan 757,94 metrekarelik belediye  hissenin hissedarına satılması konuları görüşülecek.

 

PINARÇADA PARKA İSİM VERİLECEK

 

Kapaklı Belediyesi sözleşmeli personel disiplin yönetmeliği konulu yazının görüşülmesinin ardından boş kadro değişikliği ve dolu kadro değişikliği konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak. Gündemin 15.maddesi arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi 915 ada 1  nolu parsel tamamı 205 metrekare arsada bulunan 5 metrekarelik belediye  hissenin hissedarına satılması konusu görüşülürken, bir sonraki gündem maddesinde İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi No:12 de bulunan 364 ada 1 nolu parselin İçkili yerler krokisine alınması hususu görüşülüp karara bağlanacak.Pınarça Mahallesinde yapımı devam eden parka isim verilmesi konusunun da görüşüleceği meclis toplantısında İsmetpaşa Mahallesinde bulunan belediyeye ait 363 ada 1 nolu arsa vasfındaki taşınmasın satılması hususu da görüşülecek.

 

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN KONULAR GÖRÜŞÜLECEK

 

Gündemin 19.maddesini teşkil eden Sakatlar Derneği ile ortak proje yapılması hususunun görüşüleceği toplantıda İnönü Mahallesi bulunan belediyeye ait 1587 ada 1 nolu arsa vasfındaki taşınmazın satışı hususu da görüşülecek. Kırklareli İli Ahmetbey Belediyesi tarafından talep edilen belediyeye ait araçların  devir veya tahsis edilmesi hususunun görüşüleceği toplantıda, Kapaklı Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği konulu yazısı, ek bütçe konulu yazı, gelir tarifesi konulu yazıları görüşülecek. Gündemin son maddesinde ise İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10