Yılmaz Arat 5.Kez Güven Tazeledi

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yılmaz Arat güven tazeleyerek 5. kez başkanlığa seçildi.

Çerkezköy 2.04.2017 21:45:00 0
Yılmaz Arat 5.Kez Güven Tazeledi

BAŞKAN ARAT TEK ADAY VE TEK LİSTE İLE GİRDİ

 

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda 10.00-12.00 saatleri arasında yapıldı. Kooperatifin kayıtlı bulunan 141 üyesinden 86 üyenin katıldığı kongrede  seçimlere mevcut Başkan Yılmaz Arat tek aday ve tek liste ile girdi.

 

DİVAN BAŞKANLIĞI’NA ÇELİKOĞLU GETİRİLDİ

 

Kongre, Başkan Yılmaz Arat’ın açılış konuşmasıyla başladı. Kongre Komiserliğini Ergin Esen’in  yaptığı kongrede daha sonra Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Trakya Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Birlik Başkanı Doğan Çelikoğlu getirilirken, katip üyeliklerine ise Ali Tunç ve Tanzer Subaşı getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından devam eden kongrede faaliyet raporu, gelir gider hesap raporları ve denetim raporları tek tek okundu.Tek tek oylamaya sunulan maddelerin hepsi oy birliği ile kabul edildi.

 

ÇABAMIZ KOOPERATİFİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK

 

 Kongrede toplam 15 gündem maddesi tek tek görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Başkan Yılmaz Arat, “2016 yılı sektörümüz için  zorlu bir yıl oldu.2017 yılında petojelerimizi hayata geçirerek geçmiş yıllıda telefi edeceğiz. Bu nedenle bu yapmış olduğumuz genel kurulda desteklerinizi istiyorum.Evet mevcut yer sıkıntımız var bunu da çözüme kavuşturma adına önemli bir yol kat ettik. Geçtiğimiz günlerde kooperatifiniz bitişiğindeki 476 metrekarelik yeri de alarak kooperatifimize kazandırdık. Şimdi kooperatifimizin yanında belediyeye ait yeri de kooperatifimize kazandırmak için çalışıyoruz. Belediye Başkanımızın geçtiğimiz hafta içi koorpratifimize yaptığı ziyaretinde bunu kendilerine ilettim. Mecliste görüşeceğini ve kooperatifimize kazandırılması için gerekenin yapılacağını belirttiler. Bu nedenle her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz bu güne kadar hiçbir üyemizi mağdur etmedik ve etmeyeceğiz. Kooperatifimizin daha iyi yerlere gelmesi konusunda çalışıyoruz.” dedi.

 

TIR PARKINI VELİKÖY’E TAŞIYACAĞIZ

 

Kongrede hazır bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı konuşmasında, “Öncelikle Taşıyıcılar Kooperatif Başkanımız Yılmaz Arat’a ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. İlçe sınırları içinde yer alan mevcut kooperatifin bulunduğu yerde belediyemize ait olan yeri meclisimizde görüştükten sonra kooperatifinize vereceğiz.Burası Çerkezköy trafiğinin önemli bir noktası olması dolayısıyla burada yapacağımız düzenleme ile de güzel bir görünüm kazandırmayı hedefliyoruz. Malumunuz mevcut kooperatifin bulunduğu bölge trafiğin yoğun olduğu bir yer. Yakınında bir TIR parkımız var bu TIR parkını Veliköy’e taşımak için çalışıyoruz. Burası Çerkezköy ve Veliköy OSB’lerinin ortaknoktası. İleride kooperatif içinde bu bölgede bir yer bularak kamyoncularımızı da oraya taşımayı düşünüyoruz. Bunları da yaparken sizlerle iyi ilişkiler içinde olmayı planlıyoruz. Ancak şimdi bulunduğu yerde hizmet vermeyi sürdürecek. TIR parkının olduğu yerde de önümüzdeki günlerde Kültür Merkezi inşaatına başlayacağız. Kongrenizin hayırlı olmasını temenni ediyor.Seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

 

YILMAZ ARAT 5. KEZ GÜVEN TAZELEYEREK BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Kongreye mevcut Başkan Yılmaz Arat başkanlığında tek liste ile seçimlere gidildi. Yapılan seçimde,Yılmaz Arat’ın başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeliklerine: Erdinç Erke,Ahmet Arın,M.cemal Dikici ve Yalçın Deliorman seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine: Önder Akman, Erkan Öztürk,Ayhan Durmuş,Rıfkı Eser ve İslam Solakoğlu seçildiler.Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine:Enver Karabulut,Baysal Ergün,Fikret Nalbant.Denetleme Kurulu Yedek üyeliklerine: Kasım Zümre,Recep Yardımcı ve Ali Tunç seçildi.Üst Birlik Delegelikleri Asil Üyeliklerine: Yılmaz Arat ve Erdinç Erke.Üst Birlik Delegelikleri yedek üyeliklerine de Ahmet Arın ve Yalçın Deliorman seçildi

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kongrenin ardından teşekkür konuşma gerçekleştiren S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, kooperatif üyelerine, Çerkezköy Beleidye Başkanı Vahap Akay’a, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’ya, oda başkanlarına ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına teşekkür etti. Arat, “Yönetim olarak bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin bundan böylede daha iyi şartlarda yapacağımızı belirtiyorum. Birlik ve beraberlik içinde kooperatifimizi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Geçmişe baktığımızda bu gün kooperatifimiz  Türkiye genelindeki birçok kooperatiften çok daha donanımlı olması dolayısıyla çok iyi yerlerde bulunmaktadır. Ayrıca kooperatifimiz örnek teşkil eden bir kooperatif olmuştur.” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10