Tek Aday Aydeniz, Yeniden Başkan

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı 12. Olağan Kongresi dün 13.00-17.00 saatleri arasında Çerkezköy Güneşler Oteli Düğün Salonu'nda yapıldı. Koray Önsel'in İl Başkanlığıâ??

Çerkezköy 2.04.2017 21:52:00 0
Tek Aday Aydeniz, Yeniden Başkan

ÜLKÜCÜLERİN VATAN SEVGİSİ KARŞILIKSIZDIR

 

400 delegeden 250’sinin katıldığı kongre, 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Kongrede açış konuşmasının ardından divan heyeti oluşturulurken, Divan Başkanlığına Ali Tefon divan katip üyeliklerine ise Adnan Akan ve Mehmet Ceylan getirildi.

Kongrede konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, “Yüz yılı aşkın devam eden Türkçülük ve Turancılık hareketinin bugünkü temsilcisi olan bizler, bizden sonraki nesillere bu cennet vatanı tüm güzellikleriyle bırakmak adına vazifemizi namus bilmiş hareketimizin yılmaz neferleriyiz.” dedi.

 

TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ HER DAİM GÖSTERMEYE HAZIRIZ

 

15 Temmuz darbe girişimine dikkat çeken Önsel, Türk gücünü her daim göstermeye hazır olduklarını dile getirerek, “15 Temmuz’da ülkemizi haçlıların emmelerine teslim etmek isteyen hain FETÖ terör örgütünün ve onun işbirlikçilerinin karşısında başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dirayetli duruşu ile Türk ve Müslüman düşmanlarının karşısında aşılmaz duvar gibi dikildik. Milliyetçi hareket gücünün oy çoğunluğu ve milletvekili sayısına bağlı olmadığını gösterdik. Türk gücünü her daim göstermeye hazırız. Milliyetçi ülkücü hareket var oldukça bizi yıpratmaya, yolumuzdan döndürmeye, yıldırmaya çalışanlar olacaktır. Ama bilinmelidir ki bu hareket korumalı ve dualıdır.”dedi.

 

ÜLKÜCÜLER ÜLKE YÖNETİMİNE TALİPTİR

 

16 Nisan referandumunda ülke başına ülkücü bir Cumhurbaşkanı getirmek istediklerini de vurgulayan Koray Önsel, ‘’ Teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, ülkü ocaklarında yetişmiş kadrolarımızla, milletimizin hizmetine her daim hazırız. 16 Nisan’da yapılacak referandum halk oylamasında ‘Evet’ çıkması durumunda yapılacak ilk seçimlerde, ülkemizin başına ülkücü bir Cumhurbaşkanı getirmek ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na Üç Hilal’li sancağımızı asmak için bütün kadrolarımızla çalışacağımıza söz veriyoruz. Ülkücüler, ülke yönetimine taliptir. Buna muktedirdir’’ dedi. Önsel 2019 da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanın ülkücülerden olacağını ileri sürdü.

 

“TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ GÖSTERMEYE HAZIRIZ”

 

Önsel’in ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Ülkemizin sıkıntı, kaos, krize sokulmak istendiği her dönemde taşın altına elimizi koyduk, gövdemizi siper ettik. Bunu geçmişte Mustafa Kemal Atatürk ile yaptık, Nene Hatunla yaptık, Alparslan ile yaptık, Türkeş ile yaptık, Ruhi Kılıçkıran ile yaptık, Dursun Önkuzu ile de yaptık. Yıllarca memleketimizi türlü terör örgütleriyle dış güçlerin maşalarıyla yıpratmaya bölmeye çalıştılar başaramadılar. Çünkü biz bugün Ömer Halisdemirle de yaptık, Fethi Sekin ile de yaptık.15 Temmuz’da ülkemizi haçlıların emellerine teslim etmek isteyen hain FETÖ terör örgütünün ve onun işbirlikçilerinin karşısında başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dirayetli duruşuyla Türk ve Müslüman düşmanlarının karşısına aşılmaz duvar gibi dikildik. Türk’ün gücünü göstermeye her zaman göstermeye hazırız.” dedi.  

 

AYDENİZ’İN LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Yapılan seçim sonunda bir süre önce Koray Önsel’in İl başkanlığına getirilmesiyle MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Aydeniz yapılan 12. İlçe kongresine tek aday ve tek lise ile girdi. Oy kullanan 197 delegenin hepsinin oyunu alan Aydeniz MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığının yeni başkanı seçildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10