Pompalı Tüfekli İnfaz

Çorlu'da önceki gece saat 02.30 sıralarında yaşanan olayda, oğlunu terk eden 26 yaşındaki gelinin birlikte yaşadığı Birol A.'nın evine torununu görmek için gittiği iddia edilen Hüseyin Ger?

Çorlu 3.04.2017 20:35:00 0
Pompalı Tüfekli İnfaz

Cemaliye Mahallesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre şu şekilde gelişti: Emrah Gerçik ile evli olan Yaşariye Gerçik bir süre önce eşini terk ederek 4 yaşındaki çocuğu ile beraber Birol A. ile yaşamaya başladı. Emrah Gerçik’in babası Hüseyin Gerçik torununu görmek için önceki gece gelininin birlikte yaşadığı Birol A.’nın evine gitti. Evden silah sesleri geldiğini duyan komşular durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede Hüseyin Gerçik ve Yaşar Gerçik’in kanlar içindeki cesedine ulaştı.

 

BİROL A.’NIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Hüseyin ve Yaşariye Gerçik’in pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlendi. Cesetler otopsi için hastane morguna kaldırılırken, olay sırasında başka bir odada uyuyan 4 yaşındaki çocuk ise polis ekipleri tarafından koruma altına alındı. Cinayet şüphelisi olarak genç kadının birlikte yaşadığı Birol A.’nın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10