Hizmeti Canlandıran Uygulama

Kapaklı Belediyesi, belediye meclis toplantılarını internetten yayınlamaya başlayacağını duyurdu. Şeffaf yönetim anlayışında büyük bir adım atan Kapaklı Belediyesi, nikah salonu ile meclis salonunun d?

Kapaklı 3.04.2017 20:36:00 0
Hizmeti Canlandıran Uygulama

''MECLİS HALKIN MECLİSİDİR''

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, “Kapaklı Belediye Meclisi halkın meclisidir. Bu sebeple halkımızın belediye meclisimizi izleme hakkı vardır. Bugüne kadar sadece meclis toplantı salonuna gelenler kentimizle ilgili alınan kararları takip etme şansına sahip oluyordu. Zaten salonumuzun kapasitesi de doğal olarak sınırlı. Artık meclis toplantılarımızın internetten yayınlanmaya başlanmasıyla herkes, Kapaklı Belediye Meclisi’ni canlı olarak izleme ve dinleme imkanına kavuşacak. Bunun için vatandaşlarımızın yapması gereken tek şey, www.kapakli.bel.tr internet sayfamıza girerek yayınlarımız menüsüne girmeleri yeterli olacak. Ayrıca yine canlı olarak meclis toplantı salonumuzda gerçekleştirilecek olan toplantılar, seminerler ve konferanslar da canlı olarak izlenebilecek'' dedi.

 

NİKAHLAR DA İNTERNETTEN CANLI YAYINLANACAK

 

Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda kıyılan nikâhlarında internetten canlı yayında izlenebilme imkânını sağlayacaklarını ifade eden Başkan Mandalı '' Çiftlerimizin bu özel gününe katılamayan eş, dost, akrabalarının internetten izleyebildiği bu uygulamamız ile mesafeler ortadan kalkacak. Özellikle yurt dışında ve şehir dışında akrabaları olanların vatandaşlarımızın ilgisini çeken canlı nikâh uygulamamız sayesinde, çiftlerimizin akrabaları bu mutlu günden mahrum kalmayacak. Ücretsiz olarak sunulacak canlı nikâh hizmetimiz için vatandaşlarımız yine www.kapakli.bel.tr internet sayfamızdan yayınlarımız menüsünden dünyanın her yerinden nikahlar rahatlıkla izlenebileceğini belirtti.

 

MOBİL UYGULAMADA FAALİYETE GEÇECEK

 

Kısa bir süre sonra Kapaklı Belediyesi Mobil uygulamalarının telefonlardan indirilebileceğini ifade başkan Mandalı açıklamasında '' Teknolojinin yaşamımıza girmesiyle günlük alışkanlıklar tümden değişiyor bizde tüm yenilikleri takip etmeye ve Kapaklı halkının hizmetine sunmaya devam ediyoruz . Çok yakında da mobil uygulamamız ile Google play ve Apple Store da yer alacağız. Vatandaşlarımız belediyemize olan ödemelerini, canlı yayınlarımızı, şehir kameralarımızı, güncel haberlerimizi ve etkinliklerimizi daha kolay takip ederken talep ve şikayetlerini de mobil uygulamamız üzerinden bizlere iletebilecekler. '' dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10