Kobilere KOSGEB desteği ile faizsiz kredi

Denizbank Çerkezköy Şube Müdürü Semih Kaya, "KOSGEB'den onay almış olan tüm KOBİ'lerimizi Denizbank şubelerine bekliyoruz" dedi.

Çerkezköy 4.04.2017 20:21:00 0
Kobilere KOSGEB desteği ile faizsiz kredi

“ŞUBELERİMİZE BEKLİYORUZ”

 

Denizbank olarak KOBİ’lerin güçlenmesine yönelik yapılan her türlü yatırımın Türkiye ekonomisinin güçlü geleceğine hizmet edeceğini bildiklerini, ekonominin ve sosyal kalkınmanın yapıtaşını oluşturan KOBİ’lerin finansal ihtiyaçlarına yönelik, hayatlarına değer katacak ürün ve hizmetler sunduklarını kaydeden Denizbank Çerkezköy Şube Müdürü Semih Kaya, “Ülkemizin can damarı diye tabir ettiğimiz KOBİ’lerin finansmana erişimde yaşadığı zorlukları birlikte aşarak finansmana erişim imkânlarını arttırmak için onlara destek oluyoruz.  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği ile ilk yıl ödemesiz, ikinci yıldan itibaren 3 ayda bir ödemeli, toplam 3 yıl vadeli azami 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi ile de KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını gidermelerine destek oluyoruz. Kredi, KOSGEB tarafından “2017 Sıfır Faizli İşletme Kredisi Desteği Programı”na başvurusu onaylanmış KOBİ’ler tarafından kullanılabilmektedir. Bu faizsiz kredi fırsatından faydalanmak için KOSGEB’den onay almış olan tüm KOBİ’lerimizi DenizBank şubelerine bekliyoruz.” diye konuştu.

 

“UZMAN KADRO İLE HİZMET VERİYORUZ”

 

Kaya, “ Özellikle teminat sıkıntısı yaşayan ve bu sebeple finansmana erişimde zorlanan KOBİ’lere KGF kefil oluyor. KGF kefaleti ile KOBİ’lerin finansmana erişimi kolaylaşmakta ve bu durum ekonomi üzerinde olumlu bir etki yaratmaktadır. DenizBank olarak, KGF kefaletlerinden yararlanmak isteyen KOBİ’lerimize bu konuda uzman kadrolarımız ile hizmet vermekteyiz.   KGF teminatlı kredilerden faydalanmak isteyen KOBİ’lerimiz, KGF yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik numaralarını 3280’e kısa mesaj olarak gönderebilir, en yakın DenizBank şubesine uğrayabilir veya www.denizbank.com’dan başvuru talep formu doldurabilirler.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10