Ceylan açıkladı: Okul bahçelerinde düğün yapmak serbest

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan "Muhtarlarla Buluşma Toplantıları" nın alt?

Malkara 5.04.2017 19:54:00 0
Ceylan açıkladı: Okul bahçelerinde düğün yapmak serbest

MUHTARLARIMIZ MAHALLELERDEKİ ELİMİZ AYAĞIMIZ

 

Halk eğitim merkezi toplantı salonunda 77 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda konuşan Vali Ceylan, “Muhtarlarımızla altıncı toplantımızı Malkara İlçemizde yapıyoruz. Amacımız hem tanışmak hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı bizzat dinleyip sizlerin görüşlerinizi almak, iletmek istediklerimizi yüz yüze iletmektir. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki elimiz ayağımızdır. Malkara en huzurlu ilçelerimizden birisi, güvenlik ve terör açısından hiçbir sıkıntımız yok. Sizlerin de katkıları ile huzurlu bir süreç geçiriyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

OKUL BAHÇELERİNDE DÜĞÜN YAPMAK SERBEST

 

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler. Vali Ceylan, muhtarların vatandaşın mahalle aralarında düğün yapmak istediğini yönündeki taleplerini iletmesi karşısında,  “Düğünlerle ilgili bu tür talepler bizlere de geldi. Gereken yapılacak. Okul bahçelerinde düğün yapmak serbest herhangi bir sıkıntı yok.”diye konuştu. Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca ve Muhtarlar katıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10