Çerkezköy yatırımlarında son durum

Tekirdağ İl Bilgilendirme Koordinasyon Toplantısı dün saat 14.00'da Tekirdağ Ticaret Odası'nda yapıldı. Toplantıda Çerkezköy ve Kapaklı'nın sorunları dile getirilirken, birbirinden önemli açıklamalar

Çerkezköy 5.04.2017 20:06:00 0
Çerkezköy yatırımlarında son durum

KAYMAKAM ABBAN'DAN SORU YAĞMURU

 

Karayolları 1. Bölge Müdür Yardımcısına Çerkezköy ile ilgili olarak birtakım sorular yönelten İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban "Silivri'ye gidişimiz var ama çıkışımız yok ne zaman sonuca bağlayacağız? Bağlık Mahallesi'nde yapılması planlanan viyadüğün son aşaması nedir? Projenin size 1 ay önce intikal ettirildiğini biliyorum hızlandırılmasını talep ediyorum. Silivri'ye gidişimiz var ama çıkışımız yok bu konuda çalışmanız ne aşamadadır? Tugay Kavşağı ve Kızılpınar Mahallesi'ne yapılması planlanan üst geçit projelerinin akıbeti nedir? Cengiz Topel Caddesi'ne yapılması planlanan kavşak projesinin son durumu nedir?" sorularını yöneltti.

 

BU KAVŞAK KRİZE YOL AÇAR

 

Karayolları 1. Bölge Müdür Yardımcısı Hergüner ise, "Silivri istikametinden çıkış yolu için 1 buçuk yıldır çalışıyoruz, kısa bir süre içerisinde yolda revizyona gidebiliriz. Bağlık Mahallesi'ne yapılması planlanan viyadük için elimizden geleni yapıyoruz. Birtakım pürüzler vardı ve çözüldü, yakın zamanda proje hızlanacak. Tuğay Kavşağı projesi yakın bir zamanda başlıyor. Kısa sürede de diğer üst geçitler yakın zamanda başlayacak. Cengiz Topel Caddesi'nde Tepe Emlak konutları mevkiinde bulunan kavşak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalandı ve tarafımıza iletildi" dedi. Bu arada Cengiz Topel Caddesi'ne yapılacak olan kavşağın kim tarafından ve ne zaman yapılacağı ise Tekirdağ bürokrasinde adeta krize neden olacak gibi görünüyor.

 

HAVAİ HATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ise Kızılpınar'da yapılması planlanan yaya üst geçidinin yapılması için 3 ay önce Türkiye Elektrik İletim A.Ş'ye müracaat etmelerine rağmen herhangi bir geri dönüş alamadıklarını ifade ederek, havai hatların naklini istedi. TEİAŞ Müdürü ise konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi. Ayrıntılar yarınki sayımızda.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10