MUSTAFA YEL KAPAKLI'DA "EVET" TURUNA DEVAM ETTİ

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Sayın Mustafa YEL, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında Kapaklı İlçesinde yaptığı çalışmalarla "evet" turla

Kapaklı 10.04.2017 20:20:00 0
MUSTAFA YEL KAPAKLI

Halk oylaması ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL halk oylamasına sayılı günler kala Kapaklı İlçesinde  esnaf, kurum, kuruluş, STK ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. YEL, vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum süreci hakkında bilgi verdi. YEL’e Kapaklı’da gerçekleştirilen Programlarda AK Parti İl Başkanı Sn. Cüneyt YÜKSEL, Kapaklı AK Parti İlçe Başkanı Sn. Salih BEZGİN, İl yönetim kurulu üyeleri ve İlçe teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Ziyaret Programına esnaf ziyaretleri ile başlayan YEL, daha sonra Kapaklı Samsun Vezirköprülüler Derneği, Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, Kapaklı Samsunlular Derneği ve Kapaklı Samsun Havzalılar Derneğini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ için referandumda evet çağrısını yineleyerek, 16 Nisan’ın Türkiye’nin aydınlık yarınlarına vesile olacağına vurgu yaptı, yeni sistemin kazanımlarını vatandaşlara aktardı. Kapaklı’daki Dernek ziyaretlerinde yoğun ilgi ve destek bulan YEL;“Kapaklı hazır, buradaki tek ses ‘Kararımız Net Oyumuz EVET’ Güçlü ‘Türkiye için’ İstikrar ve ‘istikbalimiz için EVET’ desteğini aldık. Kapaklıdaki Samsunlu kardeşlerimiz 16 Nisanda tüm Samsunlular yanınızda diyerek, Tüm Kalbimizle “EVET “diyerek güçlü bir evet desteği sözünü verdiler” ifadesini kullanan Milletvekilimiz YEL, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandumuna çok kısa bir süre kaldığını ve 16 Nisan’da Kapaklı ve Tekirdağ’dan güçlü bir evet çıkacağını söyledi.

 

‘Parlamenter sistemi değiştirip tek başkan yapacağız’         

 

Kapaklı İlçe ziyaret Programı sonrası yaptığı açıklamada; ”Kapaklı’daki tüm vatandaşlarımızın gösterdikleri yoğun ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.”diyen YEL;“Milletimizin takdirine sunduğumuz yeni sistemin özünde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığın birleştirilerek, güçlü, etkin, hızlı ve sorumlu bir yürütme oluşturuluyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin daha güçlü bir Türkiye için, hızlı ve etkin bir yönetim, ekonomik kalkınma, refah ve büyüme adımlarını hızlandıracak bir sistem olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Milletvekili YEL sözlerine “AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak, hafta içi, hafta sonu mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde, görüştüğümüz vatandaşların süreci nasıl izlediklerine, ülkemizde olup bitenleri gördüklerine ve şer odaklarının oyunlarını çok iyi bildiklerine şahitlik ediyoruz. Hemşerilerimiz her şeyin farkında ve inşallah Kapaklı ve Tekirdağ’dan gelecek çok güçlü “evet” destekleriyle, ülkemiz 17 Nisan sabahında yeni bir sisteme, aydınlık bir Türkiye’ye uyanacakır” dedi.​

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10