Milletvekili Mustafa Yel seçim çalışmalarına devam ediyor

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL Ergene İlçe merkezinde ziyaretlerde bulunarak referandum çalışmalarına devam etti.

Ergene 11.04.2017 20:29:00 0
Milletvekili Mustafa Yel seçim çalışmalarına devam ediyor

16 Nisan Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumuna sayılı günler kala çalışmalarına devam eden YEL, Ergene İlçesindeki çalışmalarında AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa ÇALIM, AK Parti İlçe Teşkilat mensupları ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri de katıldı.
 

Referandum hakkında bilgilendirmede bulundu

 

Ergene İlçe merkezinde ve mahallelerde gerçekleştirilen programlarda, Milletvekilimiz Sayın YEL esnaf, STK, Resmi Kurum ve vatandaş ziyaretlerinde; muhtarlar, teşkilat üyeleri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Referandum süreci ile ilgili bilgiler verdi.
Güne Ergene İlçesi Ulaş Mahallesinde, Tekirdağ'a hizmet veren Minibüs Taşıyıcıları Kooperatifleri Başkanı ve üyeleri ile bir araya gelen YEL, sorunlarını dinleyerek sorunların çözülmesi ve çözüm önerileri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Minibüs Taşıyıcıları Esnafının yoğun ilgi ve alakasına mahsur olan Milletvekilimiz YEL, 16 Nisanda ki referandumda destek istedi.
Ergene İlçesi Karamehmet, Ahimehmet, Kırkgöz  ve Esenler mahallelerindeki kahve ziyareti yaparak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında evet oyu vermeleri için destek istedi. Vatandaşlarla bir araya gelen YEL, yeni anayasa değişikliğinin neden gerekli olduğunu, 16 Nisanda neden “evet” verilmesi gerektiğini gerçekleri ile anlattı. Sorulan sorulara cevap verdi. 
 

Destek istedi

 

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa ÇALIM, AK Parti Çorlu  İlçe Başkanı Kerim ATALAY, AK Parti İlçe Teşkilat mensupları ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri  ile birlikte  Çorlu AK Parti eski İlçe Başkan Yardımcısı Osman TORUN'un torununun sünnet cemiyetine katıldı. Daha sonra Ergene esnaflarından Kutlu ÇELİKKAPI'nın torununun sünnet cemiyetine katılan YEL gerek esnafla gerekse tek tek görüştüğü vatandaşlara hep beraber, daha güçlü ve daha büyük Türkiye için neden ‘EVET?’ verilmesi gerektiğini anlatarak hemşerilerinden desteklerini esirgememelerini istedi.

 

Günün sonunda Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesinde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen YEL, Kızılpınar’da büyük coşku ve ilgi ile karşılandı. Toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe DOĞAN,AK Parti İl Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Abdullah ÖGE, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe teşkilat mensupları eşlik etti. Toplantıda bir konuşma yapan YEL, “Kızılpınar istikrar için, Tek millet için, daha büyük Türkiye için Kararımız net oyumuz EVET diyor. İnşallah hem Kızılpınar’dan, hem Çerkezköy ve Tekirdağ’ımızdan çok güçlü bir “Evet” çıkacaktır”dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10