Trakya'nın ilk ve tek sınav belgelendirme merkezi olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan tebliğde belirtilen 48 meslekte, belge zorunluluğu getirildi. Bu belgelendirmeyi yapabilen 60 kurumdan biri de Çetin Akademi güvencesi ile Trakya'da

Çorlu 11.04.2017 20:31:00 0
Trakya

AÇILIŞI

 

Önceki gün gerçekleşen açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, İşkur Çorlu Şube Müdürü Vicdan Güçer, Ergene Halk Eğitim Müdürü Özgür Esur, Tekirdağ Acil Hizmetler Müdürü Zafer Soykırlı, Yeşilay Çorlu Şube Başkanı Serkan Alkan, Çerkezköy Mesleki Eğitim Merkez Müdürü Vedat Canmemiş ile çok sayıda firma yetkilisi katıldı.

 

“BÖLGEYE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Trakya’nın ilk ve tek Mesleki Yeterlilik Kurumu olan Casbem’in 6 Ocak tarihinden itibaren faaliyette olduğunu kaydeden Genel Müdürü Özber Çetin “ 2013’ten bu yana Çetin Akademi olarak işletmelerin ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri büyük bir özveri ile sunmaya çalışıyoruz. Bakanlıklarımızca alınması zorunlu tutulan pek çok hizmeti Trakya’da sunuyor, böylelikle işletmeler için en başta zaman olmak üzere pek çok maliyeti bertaraf etmiş oluyoruz. Bölgemizde; bir sınav ve belgelendirme merkezinin var olması da büyük bir hizmet. Ne şanslıyız ki; bu hizmeti sunmak bizlere nasip oldu. Çetin Akademi Şirketler Grubu olarak 100 kişilik ekibimizle hizmetlerimizi sürdürmeye, mütevazı şekilde büyümeye ve bölgeye hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

BELGELENDİRMENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

 

Genel Müdür Özber Çetin’in ardından konuşma gerçekleştiren Casbem Sınav ve Belgelendirme Müdürü Nigar Akça, kanunlardan, teşviklerden, teşviklerden nasıl yararlanılacağından ve yapılacak sınavlarla ilgili bilgiler verdi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün’de konuşmasında belgelendirmenin önemine dikkat çekti.

 

Haber / Faik Onur Kaya


0282 726 91 91
0282 747 65 10