Vatandaşlar 4 milyonun peşinde

Şans oyunlarından zengin olma hayali kuran vatandaşlar, Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Özel Çekilişlere yoğun ilgi gösteriyor. Milli Piyango'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıâ€

Çerkezköy 12.04.2017 20:51:00 0
Vatandaşlar 4 milyonun peşinde

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayileri, Milli Piyango’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Özel Çeklişi için hazırladıkları biletlere halkın yoğun ilgi gösterdiğini ve şimdiden rezerve yaptıklarını dile getirdi. İkramiyenin 4 Milyon olması halkın da ilgi göstermesinin en büyük nedeni olarak göze çarpıyor.

 

UMUT İNSANLARIN YAŞAM AYNASI                                                      

 

Çerkezköy’lü 30 yıllık Seyyar Milli Piyango bayiisi Mehmet Akça, Vatandaşların özellikle Milli Piyango İdaresi’nin düzenlediği Yılbaşı, 23 Nisan, 19 Mayıs ve 30 Ağustos gibi özel tarihlerde düzenlediği ve ikramiyenin yüksek olduğu çekilişlere ilgi gösterdiğini dile getirdi. Bu gibi özel tarihlerinde yapılan çekilişlerin çok fazla itibar edildiğine dikkat çeken Akça; ‘’Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çekiliş ikramiyesinin en büyük ikramiye tutarı 4 milyon’a çıkarıldı. Önceki yıl bu tutar 3 Milyon TL idi. Aradaki 1 Milyon TL’lik fark vatandaşların yoğun ilgisine sebebiyet verdi. Ve daha şimdiden çekiliş için hazırladığımız biletlerin çoğunu sattık’’ dedi. Bir çok vatandaşı sattığı biletlerle zengin ettiğini söyleyen Mehmet Akça;“ Umut  insanların yaşam aynası ve ben buna vesile olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bir takım kişiler bunu kumar olarak tanımlasa da aslında ben kendimi vicdanen çok rahat hissediyorum. İnsanların para ile bulduğu huzura ortak olmak beni çok mutlu ediyor’’ şeklinde konuştu.

 

BİLET ALANLARA BOL ŞANS DİLİYORUM

 

Çerkezköylü  16 yıllık Seyyar Milli Piyango Bayisi İsmail Garip’te büyük ikramiyenin bu yıl 1 Milyon TL artmasından son derece memnun. Büyük ikramiyenin yüksek olmasının satışını olumlu yönde etkilediğini söyleyen İsmail Garip; “Her  yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramında Milli Piyango’nun özel çekiliş  biletlerine diğer özel çekilişlerde olduğu gibi vatandaşlar ilgi gösteriyor. İnsanların artan işsizlik ve ekonomisinin zayıf olması sebebiyle şans oyunlarına yöneliyor. Bu bizim açımızdan iyi, fakat ülkemiz açısından sorunlu bir durum. İnsanlara burada umut satarak para kazanıyorum belki ama, ikramiye kazananların yüzünde oluşan tebessüm, sevinç, kahkaha benim vesilem aracılığıyla olduğu için beni de mutlu ediyor. Bu işi yaptığım için çok mutluyum. Dünyaya bir kez daha gelsem yine biletçi olmak isterdim’’ dedi. Şu anda bilet satışının oldukça yüksek olduğunu dile getiren Garip, 23 Nisan Özel Çekilişi’nin yaklaşması ile birlikte satışların daha da yüksek olacağını söyledi. Büyük ikramiyenin yüksek olmasının bilet fiyatlarının da yüksek seviyelere ulaştığını dile getiren Garip bilet fiyatlarını şu şekilde açıkladı; Milli Piyangonun bu yıl ki 23 Nisan özel çekiliş ikramiyesinde tam bilet fiyatı 30.00Tl.Yarım bilet 15.00 Tl ve Çeyrek bilet fiyatı ise 7.5 Tl.’den satılıyor. Bilet alan herkese bol şans diliyorum ”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10