MİLLETVEKİLİ MUSTAFA YEL MARMARAEREĞLİSİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ.

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Tekirdağ 14.04.2017 23:15:00 0
MİLLETVEKİLİ MUSTAFA YEL MARMARAEREĞLİSİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ.

Ziyaretlerine 1999/2003 yılları arasında Kaymakam olarak görev yaptığı Edirne İli İpsala ilçesinde; İpsala AK Parti Belediye Başkanı Mehmet KERMAN ve İpsala AK Parti İlçe Başkanı Turan GİRGİN’le bir görüşme gerçekleştirdikten sonra vatandaşlarla buluşarak başlayan YEL, gösterilen yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Daha sonra AK Parti İpsala Teşkilatı tarafından düzenlenen STK, İşadamları ve Muhtarlar Toplantısına katılarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni anayasa ile ilgili bir konuşma yaptı. YEL “İpsala tek ses, tek yürek olmuş sadece kararımız net oyumuz EVET diyor. 16 Nisanda İpsala’dan güçlü bir “Evet” çıkacak olması mutluluğumuzu bir kat artırdı.”dedi.

 

İpsala’dan sonra Marmaraereğlisi’nde ki ziyaretlerine başlayan YEL’e bu ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Mithat SOYLU ve İlçe Teşkilat Üyeleri eşlik etti. İlkönce AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden ve Partililerle görüşen YEL, daha sonra yeni hizmete giren SGK Hizmet Binasında incelemeler yaptı, Merkez Müdürü ve çalışanlardan bilgiler aldı.

 

Polis haftasını kutladı

 

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172.yılı nedeni ile Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Koray ÇAKIR ve emniyet personelini ziyaret ederek, Polis Haftasını kutladı ve başarılar diledi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mithat SOYLU ve İlçe Teşkilat Üyeleri beraber Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Raif ÜZMEZ'i ve Hastanede yeni hizmete giren gebe okulu ziyaretini de gerçekleştiren YEL, Gerçekleştirilen bu ziyaretlerde yeni anayasa ve referandum sürecini değerlendirdi ve daha müreffeh bir Türkiye için “EVET” demeye davet etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10