İrem Öğrenci servislerinde Vatansever dönemi

15 yıldır Çerkezköy'de faaliyetlerini sürdüren İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi önceki gün kongre heyecanı yaşadı. Mevcut Başkan Nevzat Başar'ın aday olmadığı seçimlerde oy

Çerkezköy 18.04.2017 20:23:00 0
İrem Öğrenci servislerinde Vatansever dönemi

BAŞAR ADAY OLMADI

 

Kooperatif binasında yapılan kongrede konuşan Başkan Nevzat Başar, bugüne kadar kendilerine destekte bulunan ve her zaman yanlarında olan üyelere teşekkür ederek, kongrede aday olmayacağını kaydetti. Kongrede gündem maddeleri sırasıyla faaliyet raporu, gelir gider hesap bilançosu, denetim raporu ve tahmini bütçe okudu ve her biri tek tek oya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Kongrede seçimlere Başkan Nevzat Başar aday olmazken, Hayrettin Vatansever’in tek listesi ile seçimlere gidildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Hayrettin Vatansever’in olduğu yeni yönetimde Başkan Yardımcısı Cengiz Metin, yönetim kurulu üyesi Gürcan Sezgin oldu. Kongrenin ardından teşekkür konuşması gerçekleştiren Hayrettin Vatansever” Öncelikle kongremizin tüm üyelerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün yapılan kongrede bizlere teveccüh göstererek görev vermenizden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi tüm üyelerimizin bundan böyle de bizlere  destek vereceğine inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak bu dönemde üyelerimizle birlikte birlik ve beraberlik içersinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10