3 kafadar cezaevine gönderildi

Bağlık Mahallesi Dağlı Sokak üzerinde park halinde bulunan aracı çalan 4 kişiden 3'ü yakalanırken, çalıntı araçla başka bir hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen S.K., T.S. ve

Çerkezköy 18.04.2017 20:33:00 0
3 kafadar cezaevine gönderildi

DÜZ KONTAK YAPTILAR

 

Pazar gecesi meydana gelen olayda park halinde bulunan aracı çalan dört kişi, çaldıkları araçla demir hırsızlığı yaparak kayıplara karışmıştı. İddiaya göre Bağlık Mahallesi Dağlı sokak üzerinde park halinde duran aracı düz kontak yaparak çalan S.K., T.S., E.S. ve S.K., çaldıkları aracın plakalarını sökerek daha sonra demir hırsızlığı yaptıkları ifade edildi.

 

6 DOSYADAN ARAMASI BULUNUYORDU

 

Gelen ihbarın ardından harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri MOBESE kayıtlarından aracın Torun Sokak üzerinde terk edilmiş halde bulunurken, S.K., T.S. ve E.S.’yi olaydan kısa bir süre sonra yakalamayı başardı. Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen çocuklardan S.K.’nin İstanbul Küçükçekmece’den 5, Çerkezköy’den de 1 hırsızlık suçundan aranması olduğu öğrenildi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

 

3 çocuk, Çocuk Büro Amirliği’nde ki ifadelerinin ardından önce sağlık raporu ardından da Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildiler. Üç zanlı savcılık sorgularının ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildiler. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10