GÜLERÇİN KOLEJİ ANNELERİ YARIŞIYOR

18 Nisan 2017 Salı günü Gülerçin Koleji ve Okul Aile Birliği tarafından 6.Geleneksel Pasta Yarışması düzenlendi. Gülerçin Koleji velilerinin katılımıyla gerçekleştirilen pasta yarışması içi

Çerkezköy 19.04.2017 20:16:00 0
GÜLERÇİN KOLEJİ ANNELERİ YARIŞIYOR

BİRİNCİYE ÇEYREK ALTIN

 

Tatlı ve tuzlu türlerinde gerçekleştirilen yarışmadaki ürünler görülmeye değerdi. Jüri ürünlerin görselliği ve lezzeti üzerinden değerlendirerek birinciyi belirlemeye çalıştı. Katılımcıların adının gizlendiği yalnızca pastaların isimlerinin jüri tarafından görüldüğü yarışmada jüri üyelerimizin adaletli olması sağlandı. Yarışma sonunda jüri üyelerinden tam puan alarak birinci olan yarışmacımız; “Nişan Pastası” adıyla Sibel DEMİRTAŞ oldu ve Birincilik Ödülü olarak “Çeyrek Altın” kazandı. İkinci olan pasta ise; “Bahar Pastası” ismiyle Arzu ALGUR oldu ve İkincilik ödülü olarak ’Mikrodalga Fırın” kazandı. Üçüncü olan pasta ise “Cheesekek” isimli pasta ile İlknur CAMCI oldu ve Üçüncülük ödülü olarak “Mutfak Robot Seti” kazandı. Dördüncü olan pasta ise “Şirin Bir Dünya” isimli pasta ile Ülkü CİVELEK oldu ve dördüncülük ödülü olarak “Fritöz” kazandı.

 

Ayrıca yarışmaya emek vererek katılım sağlayan herkese Okul Aile Birliği Başkanı tarafından “Katılım Sertifikası” ve “Önlük” verildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10