ÜLKÜ OCAKLARINDAN SERT REFERANDUM ÇIKIŞI

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun yazılı yaptığı basın açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Referandum sürecine katkısı olmamıştır söylemlerine ser

Kapaklı 20.04.2017 19:15:00 0
ÜLKÜ OCAKLARINDAN SERT REFERANDUM ÇIKIŞI

Aziz Milletimiz büyük bir olgunluk içinde sandığa gitmiş ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesine EVET diyerek hür iradesiyle onay vermiştir. Bu Anayasa değişikliği teklifi zemininin hazırlanmasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin üstün siyasi tecrübesi ve ileri görüşlülüğü ön plana çıkmıştır. Önce Ülkem ve Milletim diyerek ve Türkiye gerçeğini de göz önünde bulundurarak yeni anayasanın temel taşlarının oluşmasında etkin rol oynamıştır’’ şeklinde dile getirdi.

 

‘‘ATTIKLARI TAŞLAR TERS TEPECEK ’’

 

Ersan Coskun; ‘’Referandum sürecinin ardından sonuç ne çıkarsa çıksın kalemlerini zehire bandıranlar Milliyetçi Hareket Partisini suçlayarak dava arkadaşlarımızın oy vermediğini katkılarının olmadığını ahlaksızca dile getirecek seviyeye gelmiştir. Ne var ki attıkları taşlar ters tepecek, kazdıkları kuyulara da kendileri düşecektir. Bu zehirli kalemler yetmezmiş gibi tek amacı Milliyetçi Hareket Partisi’ni zan altında bırakmaya çalışmak olan siyasiler ağızlarından salyalar akıtarak edepsizce Milliyetçi Hareket Partisinin Referandum sürecinde katkısı olmadığını sarf etmekte, geçmiş dönemlerdeki oy oranlarını karşılaştırarak Milliyetçi Hareket Partisine çamur atmaya çalışmaktadırlar. Fakat geçmişini unutan bu siyasiler zamanında içlerinde bulundurdukları FETÖ mensuplarını göz ardı etmekte içlerindeki karanlık ellerin peşine düşmek yerine Milliyetçi Ülkücü hareketi hedef göstermektedir. Çamura saplanan bu zihniyet milletin iradesine saygısızlık yapıp önlerini ve arkalarını göremeyecek seviyeye ulaşmışlardır’’

 

‘‘FETÖ’DEN TUTUKLANANLARI KİMSE HESABA KATMIYOR ’’

 

Coşkun; ‘’Önce Ülkem ve Milletim düsturunu kendine ilke edinen liderimiz Devlet Bahçeli'nin her daim emrinde olan Milliyetçi Ülkücü hareketin neferleri 16 Nisan'da sandığa gidip ülkenin kaderini belirleyecek olan anayasa teklifine ‘evet’ oyu vererek bir kez daha davasına ve liderine bağlılığını, vazgeçilmez olan yeminlerine sadık kaldığını göstermiştir. Kendilerinden şüphe duymayan örümcek kafalı zihniyet hayâsızca Milliyetçi Ülkücü hareketi hedef göstererek kendi pisliklerini örtmeye çalışmaktadırlar. Dün FETÖ/PYD örgütlerine mensup gözaltına alınan on binlerce tutuklunun ve ihraç edilenlerin bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisine oy atmadıkları aşikardır. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda kimin tabanında, hangi partinin içinde kayma olduğu, bozkurt yelesinde bit aramak yerine nerede hain aranması gerektiğine Yüce Türk milleti karar kılacaktır. Milliyetçi Ülkücü harekette tavan veyahut taban yoktur dava adamı vardır’’ dedi.

 

‘‘ VİCDANIMIZ RAHAT, GÖNLÜMÜZ MÜSTERİH ’’

 

‘’Dava adamları da şüphesiz lideri Devlet Bahçeli'nin emrindedir. Milliyetçi Hareket Partisi’ne kara çalmaya, altını oymaya, sırtını yere getirmeye zehir saçan bereketsizlerin asla gücü yetmeyecektir. Kıdemli kaos uzmanlarının tezgahları Milliyetçi Ülkücü harekete sökmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi ülkesinin geleceğini düşünerek, ülkesinin tıkanan damarlarını açmış, Türk milletinin desteğiyle 16 Nisan'da destan yazmıştır. FETÖ yerle bir olmuş " Evet çıkarsa bittik biz " diye fevaran eden PKK hapı yutmuş, sonu görülmüştür. PYD-YPG kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKP-C darbeyi yemiş, CHP ise baltayı taşa vurmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi milleti için sorumluluk almış evet demiş, Devleti için devreye girmiş, evet kararını tüm engellere rağmen savunmuş ardında durmuştur. Vicdanımız rahat, gönlümüz müsterihtir’’ şeklinde açıklama yaptı.

 

Açıklamasına şu şekilde devam eden Coşkun; ‘’Medya aracılığıyla gevezelik yapan portakalından sütçüsüne kadar bazı isimler 16 Nisan dan sonra şok olmuşlar insanlarımızın hassasiyetlerini okşamak için çok tehlikeli imalarda bulunmuşlardır.Elbette Türk Milleti bunlara pabuç bırakmaz,demokrasiye kefen biçen paralı askerleri asla affetmez’’ dedi.

 

‘‘MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE EVET DEMİŞTİR ’’

 

Coşkun; ‘’Milliyetçi Ülkücü hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış verdiği sözlerin altında kalmamıştır. Lideri Devlet Bahçeli'nin önderliğinde gerekeni yapmış bu ülke için verilmiş yeminlerini tutmuştur. Bu süreçte Milliyetçi Ülkücü dava arkadaşlarımızın ne kadar oy verdiğini, nasıl tercihte bulunduğu konusunda şuursuz açıklamalarda bulunan zatların elinde bizim bilmediğimiz sihirli bir ölçü aletinin olup olmadığını merak etmiyor değiliz. Milliyetçi Ülkücü hareket anayasa değişikliğinde olduğu gibi yarınlarda da güçlü Devlet ve mutlu Millet prensibine uygun olarak ülkemizin geleceği için sorunları aşma noktasında, önce Ülkem ve Milletim demeye ve insiyatif olmaya devam edecektir. Bu düşünceler ile zehirli kalemleri ve şuursuzları Allah'a havale ediyor, gönülleri vatan sevdası ile tutuşan Milliyetçi Ülkücü dava arkadaşlarıma ve Kapaklı halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum." diyerek sözlerine son verdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10